Menu
13 april
Van 17:00 tot 22:00

Doesgoed Festival

Als je 20 jaar bestaat, is dat reden voor een feestje. Tijdens dit festival halen we herinneringen op, informeren en inspireren we je over ons werk en gaan we vooral met elkaar in verbinding.

Sinds 2003 zet Doesgoed zich in voor maatschappelijk betrokken ondernemen. Inmiddels worden er jaarlijks 500 tot 600 matches gemaakt, waarbij maatschappelijke organisaties geholpen worden door ruim 200 betrokken ondernemers uit de regio.  

Op vrijdag 14 april 2023 is het 20 jaar geleden dat ‘Stichting Centrum Bedrijf en Samenleving’ werd opgericht. Begin 2005 werd de naam gewijzigd in ‘Stichting De Waaier’. Begin vorig jaar werden we omgedoopt in ‘Stichting Doesgoed’. En dat gaan we vieren!

Samen de regio mooier maken

Op donderdag 13 april organiseren we in Hal25 ons Doesgoed Festival waar wij samen met al onze partners, vrienden, aangesloten maatschappelijke organisaties en oud-collega’s vieren dat we 20 jaar bestaan. Dit festival staat in het teken van:

  • Informeren ; Robert Jan Wille neemt je mee in een ‘silent quiz’. Voor de overall winnaar hebben we een leuke prijs beschikbaar.
  • Inspireren ; Michaël van Leijen is trainer, auteur van het boek ‘Had ik dat maar eerder geweten’ en bedrijfscoach. Hij kan als geen ander inspireren.
  • Verbinden ; Een praatje maken is altijd prettig, maar Jeanine en Tanja van PrettigePraatjes gaan een level hoger en nemen je mee in diverse vormen van verbinden.

Special guests : Anja Schouten (burgemeester Alkmaar) & Maarten Poorter (burgemeester Dijk & Waard)

Robert Jan Wille
PrettigePraatjes
Michaël van Leijen

Programma

16.30 uur  : Zaal open
17.00 uur : Main Stage
17.45 uur : Programm
20.15 uur : Main Stage
21.00 uur : Afterparty

Locatie

Evenementenlocatie HAL25
Pettemerstraat 15
1823 CW Alkmaar

Aanmelden

Er worden persoonlijke uitnodigingen verstuurd, aanmelden via deze website is niet mogelijk.

Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door: