Menu
21 september
Van 15:00 tot 18:00

Inspiratie op Locatie bij Esdégé Reigersdaal

Elk jaar bezoeken we een aantal keer een inspirerend bedrijf uit ons netwerk. Op donderdag 21 september brengen wij een bezoek aan Esdégé Reigersdaal, een zorgondersteuner voor mensen met een beperking.

Een aantal keer per jaar biedt Doesgoed met ‘Inspiratie op Locatie’ de mogelijkheid een bezoek te brengen aan een inspirerend bedrijf uit ons netwerk. Samen met deze ondernemer(s) wil Doesgoed de mooie verhalen vertellen vanuit ondernemerschap en maatschappelijk goed doen. Op donderdag 21 september, van 15:00 uur tot 18:00 uur, staat er weer ‘Inspiratie op Locatie’ gepland, dit keer bij Esdégé-Reigersdaal in Heerhugowaard

Meer over Esdégé Reigersdaal

Esdégé-Reigersdaal biedt ondersteuning aan mensen met een beperking. Want een beperking hoeft geen belemmering te zijn. Door ondersteuning kan het leven geleid worden dat past bij de persoon, zijn of haar talenten en mogelijkheden. Die ondersteuning kan geboden worden bij wonen (aangepast), werk, dagactiviteiten, vrijwilligerswerk, onderwijs en vrije tijd. Wij nemen een kijkje bij de locatie Werkwaard. Hier wordt dagbesteding geboden aan mensen met een licht verstandelijke beperking. Zij voeren ook regelmatig opdrachten uit voor bedrijven uit de regio.

Met een bezoek aan deze locatie van Esdégé-Reigersdaal ga je gegarandeerd geïnspireerd naar huis!

Programma

14:30 uur Inloop
15:00 uur Opening door Ralph de Kleijn, Chef Vriendjespolitiek Doesgoed
15:10 uur Welkom door Nico Plug, Voorzitter Raad van Bestuur van Esdégé-Reigersdaal
15:20 uur Shoppartners, Elise Sander over samenwerking met Esdégé-Reigersdaal
15:30 uur Broodgodin, Daniël Ouweltjes over samenwerking met Esdégé-Reigersdaal
15:40 uur Zaffier, Martine Schats over SROI en wat dat voor een ondernemer kan betekenen
15.50 uur Rondleiding werkplaatsen
16.45 uur Netwerken met een borrel en hapje
18.00 uur Afsluiting

*** Tijdens dit evenement worden foto’s gemaakt. Als je er bezwaar tegen hebt om gefotografeerd te worden, geef dit vooraf aan bij de organisatie ***

Locatie

Esdégé-Reigersdaal
Locatie ‘Werkwaard’
Maxwellstraat 2
1704 SG Heerhugowaard

Aanmelden

Ben je bij ons aangesloten en heb je interesse om het werk van deze collega ondernemer eens van dichtbij te bekijken? Meld je dan aan via onderstaande knop. Je mag ook een introducé meenemen.