Menu
29 februari
Van 15:00 tot 18:00

Inspiratie op Locatie bij Tree11

Een aantal keer per jaar bieden wij onze vrienden de mogelijkheid een inspirerend bedrijf uit ons netwerk te bezoeken. Samen met deze ondernemer(s) wil Doesgoed de mooie verhalen vertellen vanuit ondernemerschap en maatschappelijk goed doen. Op donderdag 29 februari brengen wij een bezoek aan Health Club Tree11, een wereld op zich.

Ik ben Arjan Baron, eigenaar en trainer @Tree11. Vanuit mijn passie voor sport heb ik diverse sportopleidingen gedaan en het is altijd mijn droom geweest om samen met andere professionals een bedrijf neer te zetten waarin we het verschil kunnen maken. Ik ben trots op het aanbod wat wij bieden en trots op het team. Ik nodig je graag uit om een kijkje te nemen bij ons waar het gaat om sport, voeding en bewegen. Kom jij ook?

Vitaliteit op het werk

Vitaliteit in het werk, wie wil dat nu niet? Vandaag duiken we in de wereld van gezondheid en energie op de werkvloer. Het is niet alleen belangrijk om te begrijpen hoe je zelf in topvorm blijft, maar ook hoe je als werkgever een positieve impact kunt hebben op de vitaliteit van je team. Samen met je collega’s naar de sportschool gaan, is slechts één voorbeeld van hoe we fysieke gezondheid kunnen integreren in onze dagelijkse werkpraktijk. Vitaliteit omvat meer dan alleen push-ups en squats; het gaat ook over mentale veerkracht, gezonde werkplekken en een goede balans tussen werk en privé.

Met een bezoek aan Tree11 ga je gegarandeerd geïnspireerd naar huis!

Programma

14:30 uur Inloop
15:00 uur Opening door Ralph de Kleijn, Chef Vriendjespolitiek Doesgoed
15:10 uur Spreker Ben Tap, directeur RPAnhn over het sporten met zijn medewerkers
15:20 uur Spreker Arjan Baron, eigenaar Tree11
15:30 uur Pitch Madeleine Stoop, Stichting Sport-Z
15:40 uur Spreker Christiaan Peetoom, wethouder sport bij Gemeente Alkmaar
15.50 uur Rondleiding
16.45 uur Netwerken met een borrel en hapje
18.00 uur Afsluiting
18.15 uur Start Padel-clinic (aanmelden via het formulier)

*** Tijdens dit evenement worden foto’s gemaakt. Als je er bezwaar tegen hebt om gefotografeerd te worden, geef dit vooraf aan bij de organisatie ***

Locatie

Health Club Tree11
Terborchlaan 311
1816 MH Alkmaar

Aanmelden

Ben je bij ons aangesloten en heb je interesse om het werk van deze collega-ondernemer eens van dichtbij te bekijken? Aanmelden kan via onderstaande knop.

Ben je (nog) niet aangesloten en wil je eens komen sfeerproeven? Wees welkom! Wel even aanmelden van tevoren via onderstaande knop.