Menu
30 november
Van 19:00 tot 21:30

Kennisavond Social Media

Op donderdag 30 november organiseren wij i.s.m. Team Vrijwillig een kennisavond over het gebruik van Facebook en Instagram om de zichtbaarheid van je maatschappelijke organisatie te vergroten.

Wil jij ook op regelmatige basis berichten, verhalen en/of reels posten die ertoe doen? Wil je de naamsbekendheid van je maatschappelijke organisatie vergroten? Zodat je meer een meer zichtbaar bent voor je bezoekers of gebruikers, mogelijke nieuwe vrijwilliger en fondsen? Wil jij ook vanuit een vooraf bedachte strategie werken om dit te kunnen bereiken? Kom dan naar de interactieve kennisavond en haal meer uit je reeds bestaande account(s) op Facebook en/of Instagram.

Vanwege het succes van de vorige editie, gaan we deze kennisavond over social media nog een keer herhalen. Ewout Vet en Anouk Beekman van Young Sparks Marketing zijn wederom bereid gevonden de avond te verzorgen. Zij nemen je mee op een reis door bovengenoemde social media kanalen. Enige kennis van Facebook en/of Instagram EN tevens op één van beide platforms een account is wel vereist om deel te kunnen nemen.

Programma

19.00 uur : Inloop
19.30 uur : Interactief programma verzorgd door
Young Sparks Marketing
21.30 uur : Afsluiting

Locatie

Hogeschool InHolland
Bergerweg 200
1817 MN Alkmaar

Aanmelden

We gaan praktisch aan de slag, dus je bent al in het bezit van een account op Facebook en/of Instagram voor je organisatie en je hebt hier het beheer over. Daarnaast beschik je over een smartphone of laptop/tablet waar je deze avond op kunt werken.

VOL! (deze kennisavond zit vol, aanmelden is helaas niet meer mogelijk)