Menu
18 juli
Van 19:00 tot 21:30

LinkedIN, het digitale platform dat de wereld verbindt en kansen creëert. Of je nu een doorgewinterde LinkedIN-gebruiker bent of net begint te ontdekken hoe dit platform je kan helpen, er valt altijd wat te leren.

Op donderdag 18 juli 2024 organiseert Doesgoed een gratis kennisavond voor maatschappelijke organisaties. Deze avond staat in het teken van het optimaal inzetten van LinkedIn voor je vereniging of stichting.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze interactieve avond leer je hoe je jouw LinkedIN account op de meest effectieve manier gebruikt, hoe je jouw profiel optimaliseert om op te vallen en waarvoor je het kunt inzetten. Het wordt niet alleen luisteren, je gaat ook meteen aan de slag! Dus neem je laptop mee! 

Trek je digitale cape aan en geef je op voor deze kennisavond. We gaan samen het LinkedIN avontuur aan, zodat we jouw online aanwezigheid een boost kunnen geven. 

Meer over de sprekers

We hebben Lily Molina en Nikki Elissen van Reyez! Digital Kings bereid gevonden om je deze avond mee te nemen in de wereld van wat LinkedIN allemaal te bieden heeft. 

Lily is marketing strateeg en alweer 5 jaar aanvoerder van het marketingteam bij Reyez!. Zij werkt al meer dan 17 jaar in online marketing en vindt het vooral gaaf als ondernemers en marketeers succesvol online kanalen kunnen inzetten. Er komen elke dag wel weer nieuwe online tools bij dus het is de kunst om te focussen en structureel een aantal kanalen in te zetten.

Nikki werkt ongeveer vijf jaar als online marketeer. Haar taken en verantwoordelijkheden zijn heel breed, maar het leukst vindt zij het delen van ervaringen, kennis en haar enthousiasme voor het vak. Zij gaat de deelnemers motiveren en inspireren om actief aan de slag te gaan. 

Programma

19.00 uur    : Inloop met koffie/thee
19.30 uur    : Opening en Welkom
19.40 uur    : Presentatie door Lily en Nikki
21.30 uur    : Afsluiting

Locatie

Wijkcentrum Mare Nostrum
Zaal ‘De Mossel’
Arubastraat 2
1825 PV Alkmaar

We hebben plek voor een beperkt aantal deelnemers.
Schrijf je dus snel in want vol = vol.