Menu
15 februari
Van 19:00 tot 21:30

Kennissessie vacatures schrijven

Op donderdagavond 15 februari  organiseren wij een kennisavond over het schrijven van teksten voor het werven van vrijwilligers.

Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter elke succesvolle maatschappelijke organisatie. Het begint allemaal met een aantrekkelijke en effectieve vacature. Of je nu al ervaring hebt met de werving van vrijwilligers of nog aan het begin staat van dit proces, deze avond biedt waardevolle inzichten en praktische tips om jouw wervingsinspanningen te optimaliseren.

Ben jij betrokken bij een maatschappelijke organisatie en ben je benieuwd hoe je goede vacatureteksten kunt schrijven? Dan nodigen wij je van harte uit voor deze kennisavond, die wij in samenwerking met Team Vrijwillig organiseren.

De sprekers

De sprekers van deze avond zijn Anita van Prooijen en Linda Bood.

Anita gelooft heilig in de kracht van goed doortimmerde teksten die het unieke verhaal van een maatschappelijke organisatie vertellen. En die overtuiging brengt ze met kennis van zaken √©n plezier in de praktijk.

Linda gelooft dat er voor elke gedreven organisatie mensen werken vanuit een bepaalde bezieling die maximaal gebruik willen maken van hun unieke en onderscheidende kracht. Dan word je WOEST aantrekkelijk en komt je organisatie tot bloei.

….

Programma

19.00 uur : Inloop
19.30 uur : Uitleg, tips en aanpak door Anita en Linda
We gaan ook zelf aan de slag, het is een interactief programma
21.30 uur : Afsluiting

Locatie

Hogeschool InHolland
Etage 3, lokaal 14
Bergerweg 200
1817 MN Alkmaar

Aanmelden

Wil je leren om pakkende en wervelende vacatures te schrijven om je maatschappelijke organisatie aan (meer) vrijwilliger te helpen? Meld je dan aan. Het aantal deelnemers is beperkt en VOL = VOL.