Menu
7 juni

De Rollatorrace

Durf jij het aan? Kom dan naar de rollatorrace die we samen met Alkmaar Sport organiseren en zet je eigen persoonlijke record neer.

Ben je niet meer zo goed ter been, maar houd je wel van een uitdaging? Op woensdag 7 juni 2023 kun je op het buitenterrein van De Meent te Alkmaar meedoen met een heuse rollatorrace! Je rollator is je toegangsbewijs. Deelname is gratis, plezier gegarandeerd!

In samenwerking met Alkmaar Sport N.V. organiseren we dit beweegfeest. Met deze rollatorrace willen we mensen met een rollator stimuleren om in beweging te blijven. Bewegen is immers dé manier om zo lang mogelijk gezond en fit te blijven. En als je slecht ter been bent, is het al helemaal van groot belang om de spieren zo veel mogelijk aan het werk te zetten en de conditie op peil te houden. En samen doe je dat nu eenmaal eerder dan alleen.

Bewegen is een feest!

De Rollatorrace belooft een prachtig beweegfeest te worden. Doe je mee, dan voel je je een heuse atleet. En dat op je oude dag! Vrienden en familie zijn van harte welkom om je aan te moedigen en te komen kijken hoe jij je persoonlijke rollatorrecord vestigt.

We zijn druk bezig met vormgeven van de dag, meer informatie en inschrijving volgt.

De wedstrijddag

Iedereen met een rollator mag meedoen, als je maar minstens één rondje denkt te kunnen afleggen. Er zijn meerdere afstanden en deelname is geheel gratis.

Inschrijven / aanmelden

Wanneer aanmelden mogelijk is, laten we het zo snel mogelijk weten. Op dit moment zijn we nog druk met de voorbereidingen.