Menu
27 mei
Van 11:00 tot 15:00

Tree11-Doesgoed Challenge

Voor de tweede keer op rij organiseren we, samen met sportschool Tree11, een Challenge. De opbrengst van dit evenement gaat geheel naar de kinder-vakantieweek van Humanitas.

Je gunt een kind graag een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Misschien is de gezondheid een spelbreker, of geldgebrek. Ook als ‘n gezinsvakantie er door omstandigheden niet inzit, kunnen kinderen er toch even tussenuit. Dankzij de Kindervakantieweken doen zij op een mooie plek in Nederland nieuwe ervaringen op, beleven avonturen en maken nieuwe vriendjes.

Om deze vakantieweek mogelijk te maken organiseren Sportschool/gym) Tree11 en Doesgoed op zaterdag 27 mei de Tree11-Doesgoed-Chanllange. Deelnemers gaan sporten in blokken van 1 uur. Je kunt je inschrijven voor 1 blok, maar ook alle 4 de blokken meedoen. Het inschrijfgeld is slechts 10 euro per deelnemer per onderdeel. Maar je kunt het bedrag voor de kinderen verhogen, door jezelf te laten sponsoren voor je prestatie.

Locatie

Het event vindt plaats bij Tree11 aan de Terborchlaan in Alkmaar in het pand van Victorie Plaza naast De Meent. 

Programma

10.55 uur : startschot voor het 1e uur sporten
11.00 uur : start sporten
12.30 uur : lunchen (gesponsorde pasta maaltijd)
15.00 uur : einde
15.10 uur : prijsuitreiking

Deelnemen

Iedereen kan deelnemen. Je hoeft geen geoefend sportman of -vrouw te zijn. Iedereen doet mee op zijn of haar eigen niveau. Een mooie manier om kennis te maken met deze sportschool, met andere sporters en natuurlijk om gewoon wat goed te doen voor een fantastisch doel.

Inschrijven is mogelijk vanaf april 2023. Houd onze website en social media hiervoor in de gaten.