Menu

Fietsen en/of fietsonderdelen

Global Goals Alkmaar

Vanuit het project ‘FIETS’ gaat Global Goals Alkmaar niet alleen fietsen opknappen en repareren, ze gaan ook 80 dames met een migratieachtergrond leren fietsen (in samenwerking met Mare Nostrum) Als deze dames de cursus hebben afgerond krijgen ze een fiets van gemeente Alkmaar die Global Goals heeft opgeknapt met vrijwilligers. 

Voor het opknappen van de fietsen zijn onder andere materialen/onderdelen nodig. Denk aan fietskettingen, -bellen, -zadels, verlichting etc. Alles om een fiets weer dusdanig op te kunnen knappen, dat je er weer veilig en goed mee de weg op kunt.

Heb jij nog onderdelen liggen (een hele fiets mag ook, dan halen ze zelf de bruikbare onderdelen eraf) neem dan contact op via onderstaand formulier.

De fietsdocent is mountainbiker en vlogger Aaf de Boer. Zij kan wel wat hulp gebruiken. We zoeken 6 vrijwilligers (liefst vrouw) die 8 weken kunnen helpen op donderdagen van 13-14 uur bij Mare Nostrum. Als er meer aanmeldingen zijn, kunnen we de weken verdelen. Aanmelden via: contact@innovatieraadalkmaar.nl 

Ja ik kan deze vraag matchen!