Menu

Gasflessenhok bouwen; handjes en materialen gevraagd!

Scouting Victorie in Heiloo

Bij Scouting Victorie in Heiloo kan de jonge en oudere jeugd avonturen beleven op het water of in het bos. Zeilen, Vlotten bouwen, Speurtochten en Kampvuur maken er is daar volop vermaak.

Clubhuis “De Bolder” staat in het Heilooërbos en iedere week vinden er leuke activiteiten plaats. De groep is lid van Scouting Nederland en wordt volledig gerund door een groep enthousiaste vrijwilligers die iedere week uitdagende activiteiten organiseren voor de leden.

Scouting Victorie Heiloo zoekt handjes en materialen inzake het realiseren van een brand-technisch goedgekeurd gasflessenhok bij Clubhuis De Bolder in het Heilooërbos.

Hulpvraag: “Bij het updaten van de (brand-)verzekeringen kregen zij de melding dat de gasflessen niet IN het clubgebouw opgeslagen mogen worden. Wel mogen zij een gasflessenhok op eigen terrein maken, mits minimaal 10 meter verwijderd van het gebouw. Er is voldoende ruimte op het terrein om dit te realiseren. Helaas ontbreekt het hen aan handige handjes en financiële middelen om dit te realiseren. De gewenste maten lxbxh zijn 1x1x2m.”

Wie kan Scouting Victorie helpen en/of materialen schenken om een brand-technisch goedgekeurd gasflessenhok te maken?

Ja ik kan deze vraag matchen!