Menu

Roeibootje, Gereedschap en Materialen gevraagd

Stichting De Wilde Vaart

De missie van Stichting De Wilde Vaart is om jongeren vanaf 17 jaar en volwassenen tot 55 jaar die te maken hebben met een grote afstand tot de arbeidsmarkt en andere problematiek, de kans te bieden om door een leer-werktraject en een ambachtelijk arbeidsreintegratietraject op kadewerkplaats en schip, toe te groeien naar een betaalde baan en zelfstandig leven.

Wij gebruiken hiervoor een schip als basis om te werken en leren en geven uitleg over de normen en waarden die gelden in de scheepvaart. Uniek is de combinatie van slapen en dagbesteding/werken én het perspectief op een betaalde baan zodat dit in één traject mogelijk is. Uiteraard doen wij dit samen met onze verwijzers en netwerkpartners.

Stichting De Wilde Vaart is op zoek naar een roeibootje/kano om te kunnen sporten met deelnemers. Uiteraard kan deze door de gever ook nog zelf gebruikt/opgehaald worden.

Gereedschappen/materialen die door bedrijven niet meer worden gebruikt zijn altijd welkom.

Wie heeft een roeibootje, gereedschap of andere materialen over waarmee de deelnemers van Stichting De Wilde Vaart kunnen sporten en klussen?

Ja ik kan deze vraag matchen!