Menu

Picknicktafel gevraagd

Het Rekerhuis

Dit uniek kleinschalig wooninitiatief biedt een warm en veilig thuis voor jong volwassenen met een verstandelijke beperking en autisme (VG4-VG6) en is gelegen aan de Rekerdijk in Alkmaar.

Het Rekerhuis is een wooninitiatief, welke 24 uur zorg biedt en zich onderscheidt door haar kleinschaligheid. Hierdoor is er een nauw contact met de ouder/voogd, waardoor aanpassingen in behoefte van bewoners snel gerealiseerd kan worden. Het onafhankelijke karakter biedt flexibiliteit en zorg op maat. 

Voor bewoners en deelnemers is er ook een actieve dagbesteding met werkzaamheden in de moes- en kruidentuin, de tuin van 3000m2 en zijn er tal van creatieve activiteiten zoals het wol-vilten, mozaïeken, kleien en houtbewerken.

Naast de woonfaciliteiten en de actieve dagbesteding is er ook gelegenheid om te logeren. Boven de ruimte voor de dagactiviteiten, zijn 2 prachtige logeerkamers gecreëerd , welke uitermate geschikt zijn om de voorfase van zelfstandig wonen mee te maken of gewoon om periodiek te verblijven, bijvoorbeeld tijdens vakantie van ouder / voogd. 

Voor de prachtige tuin zijn zij op zoek naar een grote en stevige picknicktafel.

Wie kan het Rekerhuis helpen aan deze picknicktafel?

Ja ik kan deze vraag matchen!