Menu

Verrijdbare schermen

Sunset Saloon (Esdégé Reigersdaal)

Voor de nieuw geopende Sunset Saloon zijn we op zoek naar 6 (liefst verrijdbare) schermen met een afmeting van ongeveer 2.40 x 1.50 meter.
Sunset Saloon is een nieuwe kunstplek van Esdégé-Reigersdaal, voor mensen die met hun handen denken. Het is een werkatelier, projectruimte en fotostudio in één. Zingeving via creatieve connectie staat hier centraal. 

Het mooie is dat bij Sunset Saloon geen onderscheid gemaakt wordt tussen cliënten, begeleiders en andere aanwezigen. Iedereen loopt door elkaar heen en is gelijkwaardig aan de ander. Verschillende makers – cliënt of niet – kunnen hier de uitwisseling met elkaar aangaan. Je kunt in je eentje werken aan je eigen kunst, maar ook samenwerkingen aangaan met andere kunstenaars. Er is een fotostudio waar je gefotografeerd kan worden of je kunt zelf (leren) fotograferen. Ook is er een projectruimte waar je aan een gemeenschappelijk kunstwerk kunt werken. En er zijn individuele werkplaatsen. Voor iedereen is er dus wel een plek.

De schermen zijn benodigd als afscheiding tussen de creatieve plekken, zodat de groepen in alle rust aan hun project kunnen werken.

Heb je geen scherm, maar wel een andere goed oplossing voor een tussenwand / afscheiding tussen de ruimten onderling? Meld je dan ook vooral bij Doesgoed!

Ja ik kan deze vraag matchen!