Menu

Vrijwilligers gezocht

Stichting De Wilde Vaart

De missie van Stichting De Wilde Vaart is om jongeren vanaf 17 jaar en volwassenen tot 55 jaar die te maken hebben met een grote afstand tot de arbeidsmarkt en andere problematiek, de kans te bieden om door een leer-werktraject en een ambachtelijk arbeidsreintegratietraject op kadewerkplaats en schip, toe te groeien naar een betaalde baan en zelfstandig leven.

Wij gebruiken hiervoor een schip als basis om te werken en leren en geven uitleg over de normen en waarden die gelden in de scheepvaart. Uniek is de combinatie van slapen en dagbesteding/werken én het perspectief op een betaalde baan zodat dit in één traject mogelijk is. Uiteraard doen wij dit samen met onze verwijzers en netwerkpartners.

Om de doelstellingen te realiseren is de wilde vaart op zoek naar vrijwilligers. Vrijwilligers met een grootvaarbewijs / groot zeilbewijs die een aantal weken per jaar kunnen zeilen met onze klassieke zeilschepen. Een Hasseltse Aak 23 meter of Bolschip Aaltje 19meter.

Ook zijn zij op zoek naar een vrijwilliger met ervaring metaal- en/of houtbewerking.

Een vrijwilligersvergoeding is bespreekbaar.

Wie heeft een passie voor de vaart en heeft de mogelijkheden als vrijwilliger aan de slag te gaan voor deze mooie stichting?

Ja ik kan deze vraag matchen!