Menu

Match in beeld

Matches maken doe je samen. Door de handen ineen te slaan komen mooie dingen tot stand.

30 september 2024

Een nieuw clubhuis voor Ossa

Jaren na de verwoestende brand staat er dan nu een geheel nieuw clubhuis op, zoals ze zelf zeggen; “De mooiste plek in het Kanaalpark.” Roeivereniging Ossa bouwde met hulp van vele ondernemers en vrijwilligers een duurzaam clubhuis wat jaren mee kan.

Ossa beschikt nu over een kantine, een keuken en een terras op Dijkniveau. Vanuit hier is er direct contact met de mensen die aan het roeien zijn of langs komen varen of fietsen. Daaronder zijn kleedkamers, toiletten en een bestuurskamer gerealiseerd.

Tijdens het evenement van Doesgoed ‘De Veiling – matchen bij Afslag’ hielden twee vertegenwoordigers van Ossa een mooie pitch vanuit hun bootje. Dit resulteerde in een viertal mooie matches t.w.:

  • The Floor & Design Company – een grote televisie
  • GEWOON beveiliging – camerabeveiliging op locatie
  • Erik Boschman Fotografie – beeldmateriaal
  • Digitopa – promotie van de roeisport

Duurzame bouw

Rabobank reikte een cheque uit van € 10.000,- waarvan een zonneboiler is aangeschaft. Niet alleen wordt er duurzaam gedoucht, ook is er een warmte terugwin installatie en wordt er gebruik gemaakt van omgekeerde airco’s om te verwarmen. Bijna alles werkt automatisch. Als een douche een paar dagen niet is gebruikt, spoelt deze automatisch door om legionella te voorkomen.

Ook Stichting NUT en Stichting Lief Langedijk droegen een steentje bij. Door de inzet van zoveel mensen is er uiteindelijk iets gerealiseerd wat de stoutste dromen van het bestuur heeft overtroffen.

LinkedIn Facebook Instagram Youtube Twitter
ANBI


© Doesgoed 2024
Webdesign en realisatie 2020: RAADHUIS.com