Menu

Kom met ons in verbinding

Stichting Doesgoed is gevestigd in De Telefooncentrale in Alkmaar.
Ooit werd hier de regie gevoerd over het telefoonverkeer van Noord-Holland Noord. Duizenden mensen werden dagelijks aan elkaar verbonden via het netwerk van PTT Telecom. Vanuit deze historische plek gaan wij verder met het leggen van verbindingen in de regio.

Contactgegevens

Stichting Doesgoed
Koelmalaan 350
Unit 3.09
1812 PS Alkmaar

072 511 06 01
info@doesgoed.nl

Noodnummer bij evenementen :
06 247 237 12

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Team


Ralph de Kleijn

Chef Vriendjespolitiek

Ralph tref je regelmatig aan in keurig overhemd met spijkerbroek en sneakers. En met een beetje geluk krijg je een glimp van zijn kleurrijke happy socks. Eigenlijk een mooie weerspiegeling van zijn werkmentaliteit; zakelijk met een humoristische twist. Hiermee motiveert hij het team en de ondernemers om het beste uit zichzelf te halen en tilt hij Doesgoed naar een hoger niveau. Als spin in het web tussen ondernemers, maatschappelijke organisaties, team en bestuur is hij constant bezig met het leggen van verbindingen. En zoals Ralph zelf zegt: “Een onbekende is een vriend die ik nog niet ken.”

Ralph is dan wel een geboren Hagenees, alleen zijn accent verraadt zijn afkomst want verder is hij niet van een echte kaaskop te onderscheiden. Geen bucketlist voor Ralph want hij geniet van alles, kleine en grote dingen. Voor Doesgoed heeft hij wel een doel, want als het aan Ralph ligt maken we nóg meer vrienden en creëren we nog meer impact in de regio. En die regio mag van hem best een stukje groeien nog.

Jacqueline Brienen

Kantoor Virtuoos

Jacqueline is het baken binnen ons kleine team, de rots in de branding. Zij haalt voldoening uit haar werk door samen te werken aan het beste resultaat. Jacqueline weet dat ze met goed luisteren, creatief denken en verbindingen leggen de prachtigste resultaten kan bereiken. Veelzijdig als zij is, een flexibele alleskunner, laat zij alles binnen Doesgoed op rolletjes lopen. 

Als vrijwilliger gestart binnen ons team, maar inmiddels één van de vaste waarden. Data-analyses maken, procedures schrijven, CRM- en contractbeheer, events plannen en organiseren; Jacqueline regelt het wel. Alles om ervoor te zorgen dat het reilen en zeilen binnen Doesgoed gestroomlijnd verloopt, zodat ze samen met het team voor heel veel geluksmomenten kan zorgen binnen onze regio. 

Petra Vijzelaar

Maatschappelijke Cupido

Met haar hoge “blij-ei”-gehalte en aanstekelijke enthousiasme lukt het Petra om de mooiste matches te maken. Ze maakt het liefst overal een feestje van, en wil hier zoveel mogelijk mensen in mee laten vieren. “Waarom moeilijk doen als het samen kan?” is daarbij haar motto. Goed doen zit Petra in haar genen, niet alleen zakelijk maar zeker ook privé. Deze bezige bij wordt dan ook vooral gelukkig van anderen gelukkig maken! 

Petra is altijd op zoek naar mooie verbindingen en koppelt prachtige maatschappelijke organisaties aan fantastische lokale ondernemers. Hiermee is deze “matchmaker” de Maatschappelijke Cupido van Doesgoed. Een spoedcursus in straatnamen en wijken in de regio kan ze nog wel gebruiken. De plaatselijke voetbalclubs en lokale kroegen weet deze levensgenieter daarentegen wel allemaal feilloos te vinden.   

Sanne Koomen

Taalgoochelaar

Zoals Sanne kan kletsen zo schrijft ze ook. Hele belevenissen kan ze met gemak op papier krijgen. En dan op zo’n manier, dat het prettig leest en je meegezogen wordt in het verhaal. Een ware taalgoochelaar dus. Het zijn geen sprookjes, het gaat om waargebeurde matches met wel altijd een goed einde. Spelen met woorden, soms serieus, vaak ook met humor en jou als lezer meenemen alsof je er zelf bij was, dat is helemaal haar ding.  

Sanne’s werk bestaat uit het schrijven en delen van deze mooie verhalen. Dat delen doet ze via onze social media kanalen en de website van #DoesGoed. Om andere ondernemers te inspireren en enthousiast te maken om óók iets goeds te doen voor de maatschappij. Want dat geeft je als ondernemer niet alleen een goed gevoel, het is ook een goede marketingkeuze. Een win-win situatie dus. Door aandacht te geven aan een ander, groei je zelf. Daarom vertelt Sanne graag ook jouw verhaal. Wanneer maken we die mooie match voor jou?

Steve Landman

Koppel Coach

Als geboren en getogen Alkmaarder vindt Steve het heerlijk om in zijn “eigen” regio werkzaam te zijn en dan met name “buiten de deur”! Hij kent daar de mensen en zij kennen hem. Met zijn jarenlange buitendienst ervaring is Steve (mede) verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe vrienden voor Doesgoed. Daarnaast is hij creatief en probeert hij altijd te kijken waar hij zijn zakelijke connecties aan elkaar kan koppelen. Vandaar zijn functienaam.

De kans is groot dat je Steve tegenkomt bij zijn grote liefde – Voetbalclub AZ  – of op een gezellig evenement in de omgeving. Want gezelligheid kent geen tijd, is zijn motto. Zolang je plezier en positiviteit dagelijks kunt overbrengen op de mensen om je heen, is elke (werk)dag en leuke (werk)dag!

v.l.n.r. Ellis, Nico, Carla, Ralph en Mano

Bestuur

Voorzitter: Carla Rinkel (Manager Onderwijs & Onderzoek Social Work en Sportkunde bij Inholland)
Secretaris: Ellis de Boer (Lid Management Stichting Het Rekerhuis)
Penningmeester: Mano Schuitmaker (Financieel planner, fiscalist, estate planner en partner bij Your Adviesgroep)
Bestuurslid: Ralph van Soomeren (Directievoorzitter Rabobank Alkmaar e.o.)
Bestuurslid: Nico Plug (Bestuurder Esdégé Reigersdaal)

Veelgestelde vragen


Hoe kan ik me met mijn bedrijf aansluiten bij Doesgoed?
Wanneer mag ik een vraag indienen bij Doesgoed?
Wat krijg ik als ondernemer terug voor mijn aanmelding bij Doesgoed?
Hoe kan ik mijn vraag doorgeven aan Doesgoed?
Is mijn bijdrage aan Stichting Doesgoed aftrekbaar voor de belasting?
Waar vind ik het openstaande vraag en aanbod?