Menu

Een nieuwe cijferkunstenaar voor Doesgoed

Na 7 jaar van financiële finesse heeft onze penningmeester Michel Zonneveld afscheid genomen van zijn rol bij Doesgoed. Terwijl we Michel uitzwaaien met veel dankbaarheid en confetti, verwelkomen we met open armen onze nieuwe penningmeester, Mano Schuitmaker.

Mano brengt niet alleen een frisse wind in onze financiën, met zijn achtergrond in financiële planning en fiscaal advies is hij een welkome toevoeging aan ons bestuur.

Even voorstellen

Ik ben Mano Schuitmaker, financieel planner en fiscalist bij YOUR Adviesgroep. Uiteraard ben ik vanuit dit bedrijf al geruime tijd als vriend betrokken bij Doesgoed en nu dus ook penningmeester van deze geweldige stichting.

Ik ben 53 jaar, 25 jaar getrouwd en vader van twee geweldige zonen van 20 en 24 jaar. Om na het werk weer helemaal op te laden, sport ik veel. Ik hou van mountainbiken, racefietsen en regelmatig bezoek ik de sportschool. Mijn passie voor sport weerspiegelt mijn drive en energie, die ik nu inzet voor het financiële deel van Doesgoed.

Afscheid

Al eerder dit jaar namen we afscheid van onze voorzitter Frits Westerkamp. Door omstandigheden was het nog steeds niet gekomen van een passend afscheid. Om het vertrek van de twee bestuursleden niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, hebben we een gezellige (kerst)borrel gepland. De huidige voorzitter Carla heeft beide mannen de (laatste) bronzen-waaiers opgespeld voor hun inzet voor De Waaier/Doesgoed. Hier waren ze zichtbaar blij mee.