Menu
12 mei
Van 09:00 tot 17:00

Doesgoed in Actie, 12 mei 2023

Op deze dag gaan we met zoveel mogelijk ondernemers aan de slag om de regio mooier te maken en met elkaar zoveel mogelijk impact te creëren!

Sinds 2019 organiseren wij Doesgoed in Actie. Op deze dag gaan we met zoveel mogelijk ondernemers en hun collega’s aan de slag om de regio een stukje mooier te maken en met elkaar zoveel mogelijk impact te creëren.

Welke klussen of activiteiten?

De klussen variëren van het aanleggen van een moestuin tot het schilderen van een clubhuis en van het opknappen van de lokale speeltuin tot het maken van een high tea voor bewoners van een zorginstelling. Allemaal mooie en duurzame klussen waar onze betrokken ondernemers graag de handen voor uit de mouwen steken.

Maar ook activiteiten zoals een bingo, wandelen met cliënten of een sportactiviteit op locatie geven, zijn mogelijkheden die we graag verwezenlijken op deze dag. Het is niet mogelijk om je op een specifieke klus in te schrijven. Doesgoed koppelt de partijen aan elkaar en zorgt aan het einde van de dag voor een mooiere omgeving en veel blije mensen. En voor bier en bitterballen voor alle harde werkers.

Wie kan helpen?

Zowel een ZZP-er als een complete afdeling van een (grote) organisatie kunnen deze dag het verschil maken voor een ander. Meld je (alleen of met collega’s) aan voor Doesgoed in Actie en wij matchen je/jullie met een maatschappelijke organisatie om een klus of activiteit uit te voeren. Goed voor de teambuilding én voor de maatschappij! Kun je je geen hele dag vrijmaken? Geen probleem, met alleen een ochtend of middag zijn we ook al blij.

In het verleden behaalde resultaten…..

Sinds we deze klusdag organiseren is het altijd goed weer geweest om aan de slag te gaan. Uit ervaring weten we inmiddels dat het super gezellige dagen zijn, waar er hard gewerkt wordt en ook veel gelachen. Traditiegetrouw sluiten we deze dag af met bier en bitterballen. Dat is helemaal een gezellige boel. Dus wacht niet langer en meld je aan.

Wil je vooraf wat weten of extra informatie? Mail dan naar info@doesgoed.nl