Menu
12 mei
Van 09:00 tot 17:00

In Actiedag 12 mei 2023

Op deze dag gaan we met zoveel mogelijk ondernemers aan de slag om de regio mooier te maken en met elkaar zoveel mogelijk impact te maken!

Sinds 2019 organiseren wij Doesgoed in Actie. Op deze dag gaan we met zoveel mogelijk ondernemers aan de slag om de regio mooier te maken en met elkaar zoveel mogelijk impact te creëren.

Welke klussen of activiteiten?

De klussen variëren van het aanleggen van een moestuin tot het schilderen van een clubhuis en van het opknappen van de lokale speeltuin tot het maken van een high tea voor bewoners van een zorginstelling. Allemaal mooie en duurzame klussen waar onze betrokken ondernemers graag de handen voor uit de mouwen willen steken.

Maar ook activiteiten zoals een bingo, wandelen met cliënten of een sportactiviteit op locatie geven, zijn mogelijkheden die we graag verwezenlijken op deze dag. Doesgoed koppelt de partijen aan elkaar en zorgt aan het einde van de dag voor een mooiere omgeving en veel blije mensen.

Wie kan helpen?

Zowel een ZZP-er als een complete afdeling van een organisatie kunnen deze dag het verschil maken voor een ander. Meld je (alleen of met collega’s) aan voor Doesgoed in Actie en wij matchen je/jullie met een maatschappelijke organisatie om een klus of activiteit uit te voeren. Goed voor de teambuilding én voor de maatschappij! Kun je je geen hele dag vrijmaken? Geen probleem, met alleen een ochtend of middag zijn we al blij.

Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig om dit evenement ook voor 2023 weer gestalte te geven. Wanneer inschrijving mogelijk is, laten we dat weten. Wil je vooraf al wat weten of informatie? Mail dan naar info@doesgoed.nl