Menu
24 mei
Van 09:00 tot 17:00

Doesgoed in Actie, 24 mei 2024

Op deze dag gaan we met zoveel mogelijk ondernemers aan de slag om de regio mooier te maken en met elkaar zoveel mogelijk impact te creëren! Doe je mee?

Sinds 2019 organiseren wij Doesgoed in Actie en is het altijd goed weer geweest om aan de slag te gaan. Uit ervaring weten we inmiddels dat het een super gezellige dag is, waar er hard gewerkt wordt en ook veel gelachen. Traditiegetrouw sluiten we deze dag af met bier en bitterballen.

Welke klussen of activiteiten?

De klussen variëren van het aanleggen van een moestuin tot het schilderen van een clubhuis en van het opknappen van de lokale speeltuin tot het maken van een high tea voor bewoners van een zorginstelling. Allemaal mooie en duurzame klussen waar onze betrokken ondernemers graag de handen voor uit de mouwen steken.

Maar ook activiteiten zoals een bingo, wandelen met cliënten of een sportactiviteit op locatie geven, zijn mogelijkheden die we graag verwezenlijken op deze dag. Het is niet mogelijk om je op een specifieke klus in te schrijven, Doesgoed koppelt de partijen aan elkaar. Zo zorgen we samen aan het einde van de dag voor een mooiere omgeving en veel blije mensen. En voor bier en bitterballen voor alle harde werkers.

Wie kan helpen?

Alleen of met een aantal collega’s kun je inschrijven om deze dag het verschil maken voor een ander. Goed voor de teambuilding én voor de maatschappij! Kun je je geen hele dag vrijmaken? Geen probleem, met alleen een ochtend of middag zijn we ook al blij.

Doesgoed in actie 2023
Doesgoed in actie 2023
Doesgoed in actie 2023

Aanmelden en informatie

We zijn al met de voorbereidingen begonnen. Inschrijving is nog niet mogelijk, maar hou vooral onze social media in de gaten. Volg je ons nog niet? Kom met ons in contact. 👇