Menu
14 september
Van 13:00 tot 15:30

KidsRide, get ready for takeoff

Op zaterdag 14 september 2024 organiseren Doesgoed en Ronde Tafel 190 samen de eerste KidsRide. Met een 20-tal supercars gaan we een tocht door de regio (Alkmaar en Dijk en Waard) maken. Zo gaan we kinderen een dag bezorgen die ze nooit zullen vergeten.

Stel je even voor: 20 exclusieve (sport)auto’s glinsterend in de zon, klaar om een ​​onvergetelijke tocht door de regio Alkmaar en Dijk en Waard te maken. De passagiers van deze luxe bolides zijn kinderen die wel een verzetje kunnen gebruiken. Onder begeleiding van ervaren chauffeurs maken ze een rit die hun glimlach net zo breed zal maken als de weg die voor hen ligt.

Officiële verkeersbegeleiders zorgen dat van 13.00 tot 15.30 uur samen met de kinderen een mooie tocht wordt gemaakt. Vertrekpunt en finish zijn bij De Telefooncentrale, Koelmalaan 350 in Alkmaar.

Wie maken we gelukkig?

Dit jaar gaan de kinderen van de praatgroepen van ’t Praethuys (Groep Pardoes en Groep Talk Together) mee. Dit zijn kinderen waarvan de ouders kanker hebben of overleden zijn aan kanker. Of kinderen die zelf deze verschrikkelijke ziekte hebben of hebben gehad. Deze moedige kinderen gaan we een onvergetelijke dag bezorgen.

De route wordt op dit moment uitgestippeld, we kunnen alvast verklappen dat start en finish bij ‘De Telefooncentrale’ aan de Koelmalaan 350 in Alkmaar zal zijn. Wethouder John Does is aanwezig om het startschot te geven.

Kidsride

Rij jij mee in je supercar?

Ben jij in het bezit van een gave (sport)wagen en zou je mee willen rijden? Meld je dan aan via onderstaande button. Je komt dan bij het inschrijfformulier. Wacht niet te lang met inschrijven, want onze vergunning laat “slechts” 20 auto`s toe. Het inschrijf/sponsorbedrag bedraagt € 150,- per auto.