Menu

Maatschappelijk Betrokken Teambuilding

Oké survivallen in de Ardennen is vast heel leuk maar van oud-hollandse spelletjes doen met dementerende ouderen, werken in de moestuin van een zorgboerderij of de plastic soep in de grachten van Alkmaar terugdringen, dáár krijg je dus echt de teamspirit van. Samen de eigen omgeving een beetje mooier en gelukkiger maken is goed voor het wij-gevoel binnen de organisatie.

Maatschappelijk bedrijfsuitje

Met het hele team pakketten samenstellen om baby’s een eerlijke start te geven; dat zorgt pas voor teamspirit!
Foto: Erik Boschman

Het bedrijfsuitje is voor sommige werknemers hét hoogtepunt van het jaar. Steeds meer bedrijven kiezen tegenwoordig voor een maatschappelijk bedrijfsuitje. Logisch, want behalve dat je daarmee het verschil kunt maken voor een ander, heeft het ook positieve effecten op jouw bedrijf en haar werknemers. Wat je geeft, neem je namelijk ook weer mee naar huis: geluk, trots, positiviteit, motivatie en teamspirit. Meer daarover lees je in het artikel Sjoelen onder werktijd.
Bij Doesgoed zijn honderden maatschappelijke organisaties aangesloten die altijd hulp kunnen gebruiken, zo weet je zeker dat jouw bijdrage ook écht nodig en nuttig is. Dat is weer eens wat anders dan paintballen of boerengolf!

Heidag met maatschappelijk tintje

Wil je ook een deel van de dag gebruiken voor een vergadering of brainstorm? Veel van de locaties van onze aangesloten maatschappelijke organisaties hebben ook vergaderruimtes. Wat dacht je van vergaderen in De Ondernemerstuin, gevolgd door een middag de handen uit de mouwen bij Hortus Alkmaar? Of begin de dag met een bezoek aan de Kaasmarkt met ouderen en ga vervolgens met een frisse blik de brainstorm over een nieuw beleidsplan in. En zo zijn er nog vele combinaties te verzinnen.

Een heidag combineren met een maatschappelijke klus, dan ga je met nóg meer energie terug naar kantoor!
Foto: Richard Rood

Wij brengen graag ondernemers en maatschappelijke organisaties in de regio Alkmaar en Dijk & Waard met elkaar in verbinding. Ben je een bij ons aangesloten ondernemer? Neem dan contact op met Doesgoed om de mogelijkheden voor jouw maatschappelijke bedrijfsuitje of teamdag te bespreken.