Menu

2022: Een jaar lang Doesgoed!

25 november 2021

In het nieuwe jaar gaat De Waaier ondernemers en medewerkers nog meer bewust maken van hun rol binnen de maatschappelijke omgeving. Zij worden geïnspireerd met goede verhalen over maatschappelijk betrokken ondernemen en gemotiveerd om maatschappelijk betrokken ondernemen een (vaste) plek te geven binnen de bedrijfsvoering.

Uiteindelijk moet dit zorgen voor een groeiend netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers die met het beschikbaar stellen van hun kennis, materialen en helpende handen maatschappelijke organisaties minder afhankelijk maken van tijd en geld. Onder de naam Doesgoed gaat De Waaier aan de slag om deze mooie doelen te bereiken. Middels evenementen, online en offline communicatie, kennissessies en een echte corporate movie wordt het bestaande netwerk betrokken bij het benaderen van toekomstige maatschappelijke betrokken ondernemers.  

Evenementen 

Door het jaar heen vinden een aantal grote evenementen plaats. Het jaar start met het Doesgoed-festival. (Link naar evenement). In mei vindt de In actiedag plaats waarbij meer dan 100 ondernemers en medewerkers op deze dag de handen uit de mouwen steken. Eind juni is het tijd voor de beursvloer waar we weer vele honderden matches gaan maken die we verderop het jaar gaan verzilveren en zo de regio nog mooier gaan maken. 

Online en offline communicatie 

Middels Facebook, LinkedIn en Instagram (nieuw) houden we iedereen op de hoogte van al het mooie nieuws dat er te vertellen valt. Daarnaast gaan we ook offline aan de slag. Een aantal bedrijven heeft al toegezegd om op de bedrijfsauto’s het coole #Doesgoed-logo te laten plakken. Wil jij ook uitstralen dat je goed doet? Mail ons op info@de-waaier.nl. Dan maken we een afspraak om dat te realiseren. 

Kennissessies

Na het succes van het Webinar over fondsenwerving in 2021 komen we in 2022 met twee interessante kennissessies voor onze maatschappelijk partners. 

Corporate movie

Tijdens het Doesgoed-festival vertonen wij voor het eerst de fantastische corporate movie die onlangs gemaakt is. Hierin laten we zien wat jij als ondernemer kan bijdragen aan meer maatschappelijke impact. Na het festival wordt de corporate-movie online gedeeld en is dan ook terug te vinden op de website van De Waaier. 

Foto La Luuz Fotografie

LinkedIn Facebook Instagram Youtube Twitter
ANBI


© Doesgoed 2024
Webdesign en realisatie 2020: RAADHUIS.com