Menu

De Beursvloer 2022

Ruim 200 matches die een waarde vertegenwoordigen van dik 95.000 euro. Dat is de uitkomst van de Beursvloer die donderdag 30 juni plaatsvond in het AFAS Stadion. Overal blijde gezichten dus na afloop.

6 juli 2022

Vriendjespolitiek in optima forma

Wat een enthousiasme, wat een creativiteit en wat een mooie matches! We kijken terug op een geslaagd evenement. Samen met onze vrienden, partners en sponsoren hebben we de regio een stukje mooier kunnen maken door middel van mooie matches met maatschappelijke organisaties. De komende tijd gaan die matches allemaal een vervolg krijgen en daar wordt iedereen blij van.

De gongslag

Met een enorme gongslag opende burgemeester Anja Schouten de Beursvloer, samen met burgemeester Peter Rehwinkel. Het was lang geleden dat we de Beursvloer konden houden, dus alle aanwezigen stonden te popelen. Deze achtste editie sloten er naast deelnemers uit Alkmaar en Dijk & Waard, ook organisaties en bedrijven uit Heiloo en Bergen aan. Anja Schouten: “We staan de komende jaren voor grote vraagstukken, die we écht niet alleen op kunnen lossen. We hebben elkaar nodig en daarom is deze beursvloer zo waardevol. Niet alleen de matches die vandaag ontstaan zijn belangrijk, maar de meerwaarde zit ‘m vooral in het netwerk dat je hier opbouwt. Zo kunnen we elkaar niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst helpen.” 

Foto: La Luuz fotografie

Het concept

Foto : La Luuz fotografie

Op De Beursvloer bieden bedrijven hun kennis, kunde, middelen, materialen, helpende handen en netwerk aan. Dit aanbod wordt geprobeerd te matchen met de hulpvragen van maatschappelijke organisaties. Als dank voor het aanbod kan de maatschappelijke organisatie een creatieve, ludieke of gezellige tegenprestatie leveren. Het mag daarom gezien worden als vriendjespolitiek in optima forma.

LinkedIn Facebook Instagram Youtube Twitter
ANBI


© Doesgoed 2024
Webdesign en realisatie 2020: RAADHUIS.com