Menu

De Veiling – Matchen bij Afslag

Ruim 65 keer heeft de veilingklok stil gestaan omdat een ondernemer op de knop drukte.  Bijna elke aanwezige maatschappelijke organisatie had wel één of zelfs meerdere matches. Overal blijde gezichten dus na afloop.

7 november 2022

Pitchen voor plantjes

Uitgedost in oranje overalls en hanenkammen, voeren Hannie en Sem in hun bootje door het afmijnlokaal van museum BroekerVeiling. Zij ‘pitchten’ voor plantjes voor het woonhuis van Stichting Exodus en maakten een mooie match met De Groot en Slot Foundation. Vele andere organisaties gingen ook niet met lege handen naar huis.

Ja ik wil……

Veel pitchers hadden zich verkleed om extra op te vallen. Zo had Marilia van Stichting Babyspullen zich in een trouwjurk gehesen om de ondernemers te vragen wie haar “over de drempel kon tillen”. Dit als knipoog naar haar vraag; een glooiende drempel om met rolkarren het pand te kunnen betreden. Dat ze verkleumt van het bootje kwam had ze er wel voor over. Maar haar drempel gaat er komen, dankzij BAM-wonen.

Een aantal flyers, met bewoners een avondje bowlen, reddingsvesten, verf & behang, een kampvuur voor een jongerenkamp en bedrijfskleding voor ’t Broodboetje. Zomaar wat matches die gemaakt zijn op deze veiling.

In totaal werd er in het afmijnlokaal 75 keer op het knopje gedrukt. Tijdens de afterparty waar de ondernemers de maatschappelijke organisaties ontmoetten, werden nog meer mooie matches gesloten.

We kijken terug op een geslaagd evenement. Door de kleinschaligheid heb je veel interactie tussen de ondernemers en de maatschappelijke organisaties. Maar ook de organisaties onderling wisten elkaar te vinden en kwamen er ideeën naar boven over ondersteuning, samen optrekken of zaken delen. En dát is de kracht van ons evenement, want……. alleen ga je sneller, samen kom je verder!

LinkedIn Facebook Instagram Youtube Twitter
ANBI


© Doesgoed 2024
Webdesign en realisatie 2020: RAADHUIS.com