Menu
2 januari 2023

Verenigingen of stichtingen mogen regelmatig gebruik maken van een (huur)pand voor hun activiteiten. Een prima oplossing, maar als bestuur of beheerder moet je wel weten waar je op moet letten. Want je wilt een duurzaam, comfortabel en veilig gebouw voor al je leden.

Help! Brand!

De sprekers op deze door Doesgoed georganiseerde avond hebben alle drie belangeloos een presentatie gegeven over hun eigen expertise. Zo vertelde Frank Drost van Drost Technisch beheer meer over energiebesparing en onderhoud, had Johan van den Heuvel van BBA tips over brandveiligheid en preventie. En als na alle inspanning met betrekking tot  beveiliging en onderhoud toch schade optreedt, dan is het handig om te weten wat en hoe zaken verzekerd zijn en wie aansprakelijk kan worden gesteld. Hierover vertelde Ellis Verell van De Verzekeringswinkel meer. Door het interactieve programma was er voldoende ruimte voor vragen en opmerkingen.

Bed & Business

Tijdens deze avond waren we te gast bij de studenten van het Horizon College Bed & Business. Zij verzorgden de koffie/thee bij aankomst en hadden na afloop gezorgd voor heerlijke zelfgemaakte hapjes en een drankje. Daarnaast kregen alle aanwezigen een rondleiding door de hotelkamers, de ontbijt- en vergaderruimten en de lounge. Allemaal goed beveiligd door BBA Brandbeveiliging, dus dat zit wel goed.

LinkedIn Facebook Instagram Youtube Twitter
ANBI


© Doesgoed 2024
Webdesign en realisatie 2020: RAADHUIS.com