Menu

Een dag van samenwerking en impact

Onder een stralend zonnetje en met goede wil, staken onze aangesloten  ondernemers de handen uit de mouwen voor de regio. Doesgoed in Actie bracht ongeveer 160 ondernemers op de been om zich vrijwillig in te zetten.

24 mei 2024

Kostuum uit, pumps in de hoek en de overall aan

De ondernemers zetten hun tijd en talenten in om de regio een beetje mooier te maken en het geluk van de bewoners te vergroten. Zo werden er planten in bakken gezet, werden schilderklussen opgepakt en zelfs werd er een complete high tea verzorgd voor bewoners van De Dijckhoeve.  

Een mooiere omgeving

“We geloven sterk in het belang van betrokkenheid in de regio”, merkte één van de deelnemers op. “Het is niet alleen een kans om iets terug te geven, maar het versterkt ook de banden tussen de collega’s en andere ondernemers onderling. Het is een win-win voor iedereen.”

Lokale impact

Kleine daden kunnen grote impact hebben. Dat blijkt wel uit de glimlach en dankbaarheid op de gezichten van degenen waar klussen werden opgepakt. Doesgoed is alle ondernemers, vrijwilligers en maatschappelijke organisaties die deze dag mogelijk hebben gemaakt ontzettend dankbaar. Samen hebben we bewezen dat wanneer we onze krachten bundelen, we in staat zijn om veel mooie dingen te realiseren.   

“Ik heb alleen maar blije gezichten gezien vandaag”, aldus Ralph de Kleijn, Chef Vriendjespolitiek van Doesgoed. “Dít is Doesgoed, dit is waar we voor staan en waar we het voor doen.”

Foto’s gemaakt door La Luuz Fotografie en diverse aangeleverde foto’s

LinkedIn Facebook Instagram Youtube Twitter
ANBI


© Doesgoed 2024
Webdesign en realisatie 2020: RAADHUIS.com