Menu

Match in beeld

ESNW is van alle marken thuis. Lees hier hoe zij hun maatschappelijke betrokkenheid vorm geven.

6 juni 2024

ESNW levert niet alleen service waar hun klanten energie van krijgen, ze doen nog zoveel meer. Zo bestonden zij vorig jaar 50 jaar en dat wilden ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

“Je kunt wel roepen dat je maatschappelijk betrokken bent, maar je kunt het ook gewoon laten zien”, aldus André Soullié, algemeen directeur bij ESNW C.V. En dus zochten zij de samenwerking met Doesgoed en maakten ze diverse maatschappelijke organisaties blij met een spiksplinternieuwe ‘Remeha’ CV ketel en installeerden die ook.

Inmiddels zitten vijf verenigingen/stichtingen er weer warmpjes bij. Allemaal zijn ze voorzien van een nieuwe ketel en installatie. Dit zijn de gelukkigen:

* Waterscouting Marco Polo uit Alkmaar
* St Veldzorg Oosterdel uit Broek op Langedijk
* IJsclub Den Helder
* Wijkvereniging Plan Oost in Heiloo
* Cultuurpodium De Alkenaer

Maatschappelijk betrokken

Tijdens de jaarlijkse Doesgoed in Actie dag staken een aantal medewerkers van ESNW flink de handen uit de mouwen bij wijkboerderij Alkmaar . Ze verfden het schapen- en geitenverblijf, de stal met de hooiberg en de volière. Allemaal klussen waar de vrijwilligers van de wijkboerderij zelf niet aan toekomen. Nu staat alles weer strak in de verf.

LinkedIn Facebook Instagram Youtube Twitter
ANBI


© Doesgoed 2024
Webdesign en realisatie 2020: RAADHUIS.com