Menu

Wie kan de Magentazorg locatie De Dijckhoeve helpen aan nieuw houten meubilair voor in de tuin?

Wie kan Circusschool Tefredo helpen aan een opslagruimte voor 2 aanhangers?

Magentazorg verleent zorg en ondersteuning aan ouderen in de regio Noord-Holland-Noord met zorg aan huis, revalidatiezorg en verpleeghuiszorg in 12 locaties. Elke dag zetten 1700 zorgkanjers met een écht zorghart zich in om kleur aan de dag van kwetsbare ouderen te geven. Ze stellen alles in het werk om de oudere een mooie dag te bezorgen. Vanuit het hart. Want bij Magentazorg werken ze met hun hart. Welzijn, plezier en geluk staan voorop. Magentazorg is altijd dichtbij.

Locatie De Dijckhoeve ligt in een groene omgeving in Koedijk op de grens van Alkmaar. In de sfeer van een boerenhoeve wordt hier ‘kleinschalig wonen’ toegepast. De Dijckhoeve is een zonnige, groene en fijne kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie. Er zijn vier woningen waar zes bewoners wonen. De Dijckhoeve staat bekend als een warme en sfeervolle locatie. De tuin nodigt uit tot een wandeling en is volledig omheind. In de stijl van een boerenhoeve heeft de tuin een kleine boomgaard, een moestuin en een kippenhok. Het terras grenst aan een aantal woningen.

Voor in die prachtige tuin zou De Dijckhoeve graag een houten bank met een paar stoelen en een houten tafel willen hebben zodat de bewoners met de verzorgenden en/of met vrijwilligers gezellig aan de wegkant kunnen koffiedrinken of een maaltijd kunnen nuttigen. Het is zo gezellig om daar te zitten bij de kippen.
Ook is dat een leuke plek om te zitten voor de bewoners als er een optreden is van een accordeonist of een gitarist en wat er maar verder mogelijk is.

Wie kan de Dijckhoeve helpen aan nieuw houten meubilair voor in de tuin?

Ja ik kan deze vraag matchen!

Circusschool Tefredo is er voor iedereen tussen de 4 en 104 jaar die met de kunsten uit het circus bezig wil zijn. Van clownerie tot jongleren en van balanceren op de bal tot aan zwaaien in de trapeze. 

Het circus is in het bezit van een heuse circustent en een tribune. Zij zoeken opslagruimte (stalling) voor 2 aanhangers in regio Alkmaar / Dijk en Waard. Aanhanger van 5 meter (tent) en een aanhanger van 6 meter (tribune). 

Wie kan Circusschool Tefredo helpen aan opslagruimte?

Ja ik kan deze vraag matchen!