Menu

Wie kan Scoutinggroep Dirk Duyvel helpen met bestraten en mogelijk draineren van hun plein?

Wie heeft een Horeca Vaatwasser voor Ontmoetingscentrum Zuid-West beschikbaar, die nog een heel (tweede) leven mee kan?

Wie kan Het Rekerhuis helpen aan een stevige Picknicktafel voor in hun prachtige tuin?

Wie kan de Magentazorg locatie De Dijckhoeve helpen aan nieuw houten meubilair voor in de tuin?

Tientallen stoelen aangeboden. Vele soorten in diverse kleuren. Voor maatschappelijke organisaties.

Wie kan Circusschool tevreden helpen aan een opslagruimte voor 2 aanhangers?

Scouting is met ruim 90 duizend leden en 30 duizend vrijwilligers de grootste jongerenorganisatie van Nederland. In Nederland zijn ruim duizend scoutinggroepen waarvan Scouting Dirk Duyvel er eentje is.

Scouting Dirk Duyvel is een land scoutinggroep in de gemeente Alkmaar. Het gebouw is gelegen in het park achter Winkelcentrum de Mare. Wekelijks komen alle leden op zaterdag bij elkaar om het scoutingspel te beleven. De leden zijn onderverdeeld in speltakken en draaien op hun eigen tijden.

Dirk Duyvel zoekt een bedrijf dat goed is in bestraten en indien mogelijk ook in het aanleggen van drainage onder de bestrating. Om het plein achter en naast het clubgebouw (ca. 60m2) opnieuw te bestraten. Op dit moment verandert het plein bij regenval helaas in een zwembad.

Wie kan Scoutinggroep Dirk Duyvel helpen aan goed straatwerk en mogelijk drainage rondom hun gebouw?

In overleg hebben zij mogelijkheden voor een leuke tegenprestatie, bijvoorbeeld:

  • een vlag in de vlaggenmast hangen;
  • een workshop pionieren;
  • een workshop praktische knopen;
  • een uitje voor de kinderen van het bedrijf organiseren.

Ja ik kan deze vraag matchen!

Ontmoetingscentrum Zuid-West beschikt over het Buurthuis Bloemwijk. Op een rustige locatie midden in Alkmaar Zuid-West. Eikelenbergstraat 57 (tegen het spoor). Het beschikt over een omheinde buitenplaats van 200m2 met speeltoestellen, tuin en buitenterras. Binnen heerst een gezellige huiskamersfeer waar iedereen zich thuis voelt.

De Buurtvereniging OC Zuid-West stelt zich ten doel het bevorderen en in stand houden van een goed woon- en leefklimaat in de wijk Bloemwijk/Zocherbuurt/Bomenwijk, alsmede het behartigen van de belangen van haar leden in de meest ruime zin. Ze organiseren culturele, educatieve en buurtgebonden activiteiten die de huiskamer zijn ontgroeid.

De in 2019 gebouwde nieuwe keuken voor het sociale eetcafé voorziet de gasten van de lekkerste gerechten voor een zachte en eerlijke prijs.

Er is behoefte aan een Horeca-Vaatwasser om het werk in de keuken nog beter te kunnen organiseren.

Wie heeft een Horeca-Vaatwasser voor Ontmoetingscentrum Zuid-West beschikbaar, die nog een heel (tweede) leven mee kan?

Ja ik kan deze vraag matchen!

Dit uniek kleinschalig wooninitiatief biedt een warm en veilig thuis voor jong volwassenen met een verstandelijke beperking en autisme (VG4-VG6) en is gelegen aan de Rekerdijk in Alkmaar.

Het Rekerhuis is een wooninitiatief, welke 24 uur zorg biedt en zich onderscheidt door haar kleinschaligheid. Hierdoor is er een nauw contact met de ouder/voogd, waardoor aanpassingen in behoefte van bewoners snel gerealiseerd kan worden. Het onafhankelijke karakter biedt flexibiliteit en zorg op maat. 

Voor bewoners en deelnemers is er ook een actieve dagbesteding met werkzaamheden in de moes- en kruidentuin, de tuin van 3000m2 en zijn er tal van creatieve activiteiten zoals het wol-vilten, mozaïeken, kleien en houtbewerken.

Naast de woonfaciliteiten en de actieve dagbesteding is er ook gelegenheid om te logeren. Boven de ruimte voor de dagactiviteiten, zijn 2 prachtige logeerkamers gecreëerd , welke uitermate geschikt zijn om de voorfase van zelfstandig wonen mee te maken of gewoon om periodiek te verblijven, bijvoorbeeld tijdens vakantie van ouder / voogd. 

Voor de prachtige tuin zijn zij op zoek naar een grote en stevige picknicktafel.

Wie kan het Rekerhuis helpen aan deze picknicktafel?

Ja ik kan deze vraag matchen!

Magentazorg verleent zorg en ondersteuning aan ouderen in de regio Noord-Holland-Noord met zorg aan huis, revalidatiezorg en verpleeghuiszorg in 12 locaties. Elke dag zetten 1700 zorgkanjers met een écht zorghart zich in om kleur aan de dag van kwetsbare ouderen te geven. Ze stellen alles in het werk om de oudere een mooie dag te bezorgen. Vanuit het hart. Want bij Magentazorg werken ze met hun hart. Welzijn, plezier en geluk staan voorop. Magentazorg is altijd dichtbij.

Locatie De Dijckhoeve ligt in een groene omgeving in Koedijk op de grens van Alkmaar. In de sfeer van een boerenhoeve wordt hier ‘kleinschalig wonen’ toegepast. De Dijckhoeve is een zonnige, groene en fijne kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie. Er zijn vier woningen waar zes bewoners wonen. De Dijckhoeve staat bekend als een warme en sfeervolle locatie. De tuin nodigt uit tot een wandeling en is volledig omheind. In de stijl van een boerenhoeve heeft de tuin een kleine boomgaard, een moestuin en een kippenhok. Het terras grenst aan een aantal woningen.

Voor in die prachtige tuin zou De Dijckhoeve graag een houten bank met een paar stoelen en een houten tafel willen hebben zodat de bewoners met de verzorgenden en/of met vrijwilligers gezellig aan de wegkant kunnen koffiedrinken of een maaltijd kunnen nuttigen. Het is zo gezellig om daar te zitten bij de kippen.
Ook is dat een leuke plek om te zitten voor de bewoners als er een optreden is van een accordeonist of een gitarist en wat er maar verder mogelijk is.

Wie kan de Dijckhoeve helpen aan nieuw houten meubilair voor in de tuin?

Ja ik kan deze vraag matchen!

Wij hebben stoelen weg te geven van de firma Bredewijn.

Het zijn er tientallen, bijna allemaal verschillend en in alle kleuren. Het zijn geen bureaustoelen (niet draaiend of in hoogte verstelbaar), maar eetkamer-stoelen / conferentie-stoelen.

Als jouw organisatie interesse heeft in één of meerdere van deze stoelen, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Weg = Weg!

Ja, ik maak graag gebruik van dit aanbod!

Via dit formulier kan een maatschappelijke organisatie uit onze regio reageren op het aanbod van een maatschappelijke ondernemer.

Circusschool Tefredo is er voor iedereen tussen de 4 en 104 jaar die met de kunsten uit het circus bezig wil zijn. Van clownerie tot jongleren en van balanceren op de bal tot aan zwaaien in de trapeze. 

Het circus is in het bezit van een heuse circustent en een tribune. Zij zoeken opslagruimte (stalling) voor 2 aanhangers in regio Alkmaar / Dijk en Waard. Aanhanger van 5 meter (tent) en een aanhanger van 6 meter (tribune). 

Wie kan Circusschool Tefredo helpen aan opslagruimte?

Ja ik kan deze vraag matchen!