Menu

Wie kan de Magentazorg locatie De Dijckhoeve helpen aan nieuw houten meubilair voor in de tuin?

Wie kan Circusschool Tefredo helpen aan een opslagruimte voor 2 aanhangers?

Opslagruimte van ca 2 x 2 x 2 meter voor wat materialen die jaarlijks nodig zijn.

Musicalvereniging scala zoekt vervoer voor hun decor. Daarnaast zijn ze op zoek naar grote lappen stof.

Magentazorg verleent zorg en ondersteuning aan ouderen in de regio Noord-Holland-Noord met zorg aan huis, revalidatiezorg en verpleeghuiszorg in 12 locaties. Elke dag zetten 1700 zorgkanjers met een écht zorghart zich in om kleur aan de dag van kwetsbare ouderen te geven. Ze stellen alles in het werk om de oudere een mooie dag te bezorgen. Vanuit het hart. Want bij Magentazorg werken ze met hun hart. Welzijn, plezier en geluk staan voorop. Magentazorg is altijd dichtbij.

Locatie De Dijckhoeve ligt in een groene omgeving in Koedijk op de grens van Alkmaar. In de sfeer van een boerenhoeve wordt hier ‘kleinschalig wonen’ toegepast. De Dijckhoeve is een zonnige, groene en fijne kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie. Er zijn vier woningen waar zes bewoners wonen. De Dijckhoeve staat bekend als een warme en sfeervolle locatie. De tuin nodigt uit tot een wandeling en is volledig omheind. In de stijl van een boerenhoeve heeft de tuin een kleine boomgaard, een moestuin en een kippenhok. Het terras grenst aan een aantal woningen.

Voor in die prachtige tuin zou De Dijckhoeve graag een houten bank met een paar stoelen en een houten tafel willen hebben zodat de bewoners met de verzorgenden en/of met vrijwilligers gezellig aan de wegkant kunnen koffiedrinken of een maaltijd kunnen nuttigen. Het is zo gezellig om daar te zitten bij de kippen.
Ook is dat een leuke plek om te zitten voor de bewoners als er een optreden is van een accordeonist of een gitarist en wat er maar verder mogelijk is.

Wie kan de Dijckhoeve helpen aan nieuw houten meubilair voor in de tuin?

Ja ik kan deze vraag matchen!

Circusschool Tefredo is er voor iedereen tussen de 4 en 104 jaar die met de kunsten uit het circus bezig wil zijn. Van clownerie tot jongleren en van balanceren op de bal tot aan zwaaien in de trapeze. 

Het circus is in het bezit van een heuse circustent en een tribune. Zij zoeken opslagruimte (stalling) voor 2 aanhangers in regio Alkmaar / Dijk en Waard. Aanhanger van 5 meter (tent) en een aanhanger van 6 meter (tribune). 

Wie kan Circusschool Tefredo helpen aan opslagruimte?

Ja ik kan deze vraag matchen!

Is er iets leukers voor een kind dan spelen, sporten, knutselen, speuren, zingen en dansen? Niet voor elk kind is dat vanzelfsprekend. Daarom organiseert Humanitas Noord-Kennemerland voor deze kinderen in de zomer een kindervakantieweek.

Voor het opbergen van de materialen zoeken zij een droge ruimte van ca 2 x 2 x 2 meter. Vaak zullen ze hier niet komen, want de kindervakantieweek is 1x per jaar. Wie heeft een plekje over om Humanitas te helpen? Vul onderstaand formulier in en wij brengen jullie met elkaar in contact.

Ja ik kan deze vraag matchen!

Scala is een musical vereniging uit Alkmaar die jaarlijks voorstellingen in TAQA Theater De Vest in Alkmaar verzorgt, onder leiding van een ambitieus, enthousiast en professioneel Artistiek Team.

Wat krijg je wanneer je drie moorden op toneel brengt en de politieman die het onderzoek leidt musicalaspiraties blijkt te hebben? Curtains! De musical die Scala in maart 2024 in TAQA theater de Vest speelt. Voor deze voorstelling zijn ze op zoek naar:
Grote lappen stof:
* 4 x een lap van 3 x 2 meter rood
* 4 x een lap van 3 x 2 meter zwart

Daarnaast zijn ze op zoek naar vervoer voor het decor (vrachtwagen i.v.m. grote decordelen). Heen 14-03-2023 en terug 17-03-2023 (Olympiaweg naar Theater de Vest en vice versa).
Kun jij één van deze vragen matchen, neem dan contact op via onderstaand formulier.

Ja ik kan deze vraag matchen!