Menu

Wie heeft of weet in Heerhugowaard een geschikte ruimte voor NVA Noord Holland?

Wie kan Circusschool tevreden helpen aan een opslagruimte voor 2 aanhangers?

De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) is dé vereniging die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten – in alle levensfasen en op alle levensterreinen. 

De NVA geeft mensen met autisme en hun naasten een stem en zorgt dat zij gehoord worden. De NVA is dé organisatie in Nederland die vanuit het perspectief van mensen met autisme en hun naasten bouwt aan een autismevriendelijke maatschappij; een maatschappij waarin mensen met autisme optimaal geïntegreerd, geaccepteerd en zoveel mogelijk zelfredzaam zijn. De NVA houdt zich bezig met belangenbehartiging, betrouwbare informatievoorziening en lotgenotencontact in de buurt. De NVA zorgt voor begrip en herkenning. De NVA wil dat mensen met autisme en hun naasten zichzelf kunnen zijn en optimaal tot hun recht kunnen komen.

NVA Noord Holland is in Heerhugowaard op zoek naar een ruimte van ± 50m2. De ruimte is bedoeld voor ons NVA-huis Noord-Holland Noord. Dit is een locatie van waaruit zij diverse autisme gerelateerde activiteiten zullen bieden. Denk bijvoorbeeld aan gespreksgroepen, kleine activiteiten en bijeenkomsten. Daarnaast hebben zij een grote bibliotheek met boeken en sensorische materialen. 

Het zou mooi zijn als de ruimte goed bereikbaar is, met name met het openbaar vervoer. Qua ruimte is NVA Noord Holland op zoek naar iets met meerdere kamers. Zo hebben ze nu een studeerruimte waar 3 bureaus staan en een gesprekskamer naast de grote ruimte waar zij mensen ontmoeten en de bibliotheek is ingericht. Een eenvoudige keuken zou welkom zijn. Overigens kunnen zij zelf, wanneer toegestaan door de verhuurder, het nodige doen om de ruimte vorm te geven. Sommige bezoekers zijn slecht ter been, dus een ruimte op de begane grond of bereikbaarheid met de lift zou wenselijk zijn. De vereniging zou een kleine eigen bijdrage kunnen betalen, maar besteden de gelden die zij ontvangen uit subsidies liefst zo veel mogelijk voor de doelgroep.

Wie heeft of weet een geschikte ruimte voor NVA Noord Holland om hun hulp die zo hard nodig is op een nieuwe plek voort te zetten?

Ja ik kan deze vraag matchen!

 

Circusschool Tefredo is er voor iedereen tussen de 4 en 104 jaar die met de kunsten uit het circus bezig wil zijn. Van clownerie tot jongleren en van balanceren op de bal tot aan zwaaien in de trapeze. 

Het circus is in het bezit van een heuse circustent en een tribune. Zij zoeken opslagruimte (stalling) voor 2 aanhangers in regio Alkmaar / Dijk en Waard. Aanhanger van 5 meter (tent) en een aanhanger van 6 meter (tribune). 

Wie kan Circusschool Tefredo helpen aan opslagruimte?

Ja ik kan deze vraag matchen!