Menu

Wie kan Scouting Victorie helpen aan handige handjes en/of materialen om een brand-technisch goedgekeurd gasflessenhok te maken?

Wie kan waterscouting Victorie helpen aan twee inklapbare biertafels en bijbehorende banken?

Diverse materialen ter vervanging van zaken die bij de brand verloren zijn gegaan.

Bij Scouting Victorie in Heiloo kan de jonge en oudere jeugd avonturen beleven op het water of in het bos. Zeilen, Vlotten bouwen, Speurtochten en Kampvuur maken er is daar volop vermaak.

Clubhuis “De Bolder” staat in het Heilooërbos en iedere week vinden er leuke activiteiten plaats. De groep is lid van Scouting Nederland en wordt volledig gerund door een groep enthousiaste vrijwilligers die iedere week uitdagende activiteiten organiseren voor de leden.

Scouting Victorie Heiloo zoekt handjes en materialen inzake het realiseren van een brand-technisch goedgekeurd gasflessenhok bij Clubhuis De Bolder in het Heilooërbos.

Hulpvraag: “Bij het updaten van de (brand-)verzekeringen kregen zij de melding dat de gasflessen niet IN het clubgebouw opgeslagen mogen worden. Wel mogen zij een gasflessenhok op eigen terrein maken, mits minimaal 10 meter verwijderd van het gebouw. Er is voldoende ruimte op het terrein om dit te realiseren. Helaas ontbreekt het hen aan handige handjes en financiële middelen om dit te realiseren. De gewenste maten lxbxh zijn 1x1x2m.”

Wie kan Scouting Victorie helpen en/of materialen schenken om een brand-technisch goedgekeurd gasflessenhok te maken?

Ja ik kan deze vraag matchen!

Waterscouting ‘Victorie’ in Heiloo is op zoek naar zogenaamde biertafels met bijbehorende banken. Deze willen ze gebruiken voor de vele jeugdevenementen die zij organiseren bij hun clubhuis in Heiloo.

Het clubhuis ‘De Bolder’ staat in het Heilooërbos en iedere week vinden er leuke activiteiten plaats. De groep is lid van Scouting Nederland en wordt volledig gerund door een groep enthousiaste vrijwilligers die iedere week uitdagende activiteiten organiseren voor haar leden. Naast veel bosspellen voor de jongste kinderen, zijn zij een echte waterscoutinggroep met veel zeil- en andere soorten wateractiviteiten.

Kun jij de scouting helpen aan twee inklapbare biertafels en bijbehorende banken? Vul onderstaand formulier dan in.

Ja ik kan deze vraag matchen!

In de nacht van woensdag 21 juni woedde brand in De Klompenhoeve aan de Hoeverweg in Egmond aan den Hoef. De werkplaats waar de cliënten altijd hun kluswerkzaamheden doen, is geheel verloren gegaan.

Met een noodunit en een gedeelde loods wordt er geprobeerd zo snel mogelijk weer te kunnen draaien zoals de cliënten gewend zijn.

Heb jij nog wat in de schuur staan of rondom je huis liggen wat je niet meer gebruikt, maar nog prima een ronde mee kan in deze klusloods?
Of heb jij als bedrijf wellicht materialen om aan te bieden? Dan zouden ze bij De Klompenhoeve heel blij zijn.

Wat zoeken ze?

Er zijn diverse zaken die verloren zijn gegaan, dus de lijst met gevraagde materialen is heel divers. Hieronder een korte opsomming van de zaken die verloren zijn gegaan:

  • handgereedschap (beitels, figuurzaag, houthamers, rubber hamers etc)
  • Schroeven, moeren, ringetjes etc
  • platen afvalhout (multiplex of triplex)
  • worteldoek
  • werkbank
  • opbergbakken (zie foto)
  • bamboestokken

Kortom, allerlei materialen waarmee geklust kan worden. Heb je iets aan te bieden en weet je niet zeker of dit gebruikt kan worden? Neem gerust even contact op. Aanbod en vragen via catelijn.vanderheiden@esdege-reigersdaal.nl