Menu

(kleine) Damesfietsen gezocht

Wie kan Hoeve Engelenburgh helpen aan nieuw zand voor hun paardenbak?

Stichting Heiloo voor Elkaar bestaat uit een grote groep vrijwilligers die activiteiten organiseert voor en ondersteuning biedt aan statushouders in Heiloo.

Zij zijn is op zoek naar (liefst kleine) damesfietsen. Deze fietsen worden gebruikt bij de fietslessen voor nieuwkomers (statushouders, woonachtig in Heiloo).   

Klein onderhoud aan de fiets (lekke band bijvoorbeeld) kan door een vrijwilliger van de stichting uitgevoerd worden, voor grotere klussen is helaas geen gespecialiseerde vrijwilliger aanwezig.

Het doel is een bijdrage te leveren aan een succesvolle integratie in Heiloo. Het eerste jaar dat de statushouders in Heiloo wonen, worden zij geholpen door vrijwilligers van Vluchtelingenwerk en sinds kort door medewerkers van Inova. En ook na dit jaar kunnen zij nog wel wat ondersteuning gebruiken.

Zo  helpen zij hen ook bij allerlei praktische zaken als het schrijven van een CV, vinden van een geschikte opleiding, lezen van ingewikkelde brieven.

Voor meer info over de stichting: https://www.heiloovoorelkaar.com/

Heb jij een damesfiets staan die prima een ronde mee kan? Neem dan contact op met: info@heiloovoorelkaar.com

Hoeve Engelenburgh is opgericht in 2009 door Ralph en Ellen Burgemeestre. De stolpboerderij is na een grondige verbouwing gereed gemaakt voor een prachtige dagbestedingsplek. De stolpboerderij omvat een atelier, een theehuis, een grote, professionele keuken, een expositieruimte, een kantine en een theater. In de stolpboerderij bevinden zich ook enkele appartementen voor cliƫnten.

Rondom de boerderij zijn er allerlei dieren die verzorgd worden door de cliƫnten. Er zijn kippen, geitjes, varkens, ezels, katten en paarden.

De paarden hebben naast hun stallen ook een paardenbak buiten. Het zand in deze bak is door de jaren heen zo vervuild, dat het water niet goed meer wegzakt.

Ze zijn dus op zoek naar nieuw zand. Het gaat om M3c of woudzand. In totaal om 40 kuub, maar met een deel van deze hoeveelheid zijn ze ook al blij. Dan kan er alvast een begin gemaakt worden.

Ja ik kan deze vraag matchen!