Menu

Burgemeester op bezoek

Op 24 november was er ‘hoog bezoek’ in de Telefooncentrale, want de burgemeester van Dijk & Waard kwam gezellig langs om meer te weten te komen over ons werk.

30 november 2022

Maarten Poorter, burgemeester van Dijk & Waard bracht donderdag 24 november een bezoek aan Doesgoed. Samen met Nathalie de Groot, accountmanager bedrijven nam hij uitgebreid de tijd om te luisteren naar de werkzaamheden van de stichting. Zo hebben ze de campagnefilm bekeken en geïnteresseerd geluisterd naar de verhalen over ons werk en de georganiseerde evenementen.  

Rondje langs de velden

Vlak na zijn aanstelling als burgemeester, deed Poorter een oproep. Hij wilde graag kennismaken met initiatieven, bedrijven en stichting in zijn gemeente om zo een goed beeld te krijgen. “Ik kom niet uit de regio, maar leer zo op een leuke en snelle manier veel mensen kennen. Zeer waardevol om hier de tijd  voor te nemen”, aldus Poorter. De burgemeester is onder de indruk van het werk en de mooie verbindingen die door Doesgoed worden gelegd tussen de ondernemers en de maatschappelijke organisaties in de regio. Hij liet weten al diverse malen de naam van Doesgoed gehoord te hebben op zijn ronde door de gemeente. Dat is natuurlijk gaaf om te horen.

Gestrikt

Met de burgemeester is gesproken over de inzet van de ondernemers tijdens bijvoorbeeld de actiedag en het pannenkoeken-evenement. Naar eigen zeggen is Poorter een uitstekende pannenkoekenbakker, dus hebben wij hem direct gevraagd om ook mee te bakken op 17 maart 2023. Hij toonde zich heel enthousiast over dit idee en de agenda staat alvast afgeblokt.

LinkedIn Facebook Instagram Youtube Twitter
ANBI


© Doesgoed 2024
Webdesign en realisatie 2020: RAADHUIS.com