Menu

Het was weer zover! Tijdens onze jaarlijkse pannenkoekdag pakten we dit jaar uit met een resultaat dat zelfs de grootste pannenkoekenbakkers doet duizelen; 5000 pannenkoeken.

11 maart 2024

Jazeker, het is gelukt! Dit jaar bakten we 5000 smeuïge, goudbruine schijven van geluk. Niet alleen 147 van bij Doesgoed aangesloten ondernemers stroopten de mouwen op, ook burgemeester Anja Schouten pakte de spatel om deel te nemen aan het bakfestijn.

De schorten gingen om, het beste pannenkoekgezicht werd opgezet en samen met alle ondernemers  vulden we de regio met de geur van gebakken zaligheid. Bij Huygenwaerthuis lieten ze zes pannen tegelijk op het fornuis dansen en wethouder John Does opereerde als ‘beslaggigant’. Op alle locaties werden pannenkoeken geflipt en door de overheerlijke geur werden de smaakpapillen geprikkeld. “De echte mislukte mag je zelf opeten”, aldus burgemeester Anja Schouten. Er werd dus volop voorgeproefd.

De bewoners van ’t Erf hielpen zelf mee met bakken en hadden daarin een perfecte samenwerking gevonden. Beslag maken, pannenkoeken tellen (turven) en uiteraard werd de tussentijdse kwaliteitscontrole niet vergeten.

We bedanken alle ‘koekenbakkers’ voor hun vrijwillige inzet. Het was weer een feestje en wat veel mensen konden we blij maken. Pannenkoeken bakken is geluk delen!

Foto credits: diverse aangeleverde foto’s en La Luuz Fotografie

LinkedIn Facebook Instagram Youtube Twitter
ANBI


© Doesgoed 2024
Webdesign en realisatie 2020: RAADHUIS.com