Menu

Kerstpakketten voor
Aanloophuis de Steiger!

21 januari 2022

Mijn telefoon gaat. “Met Ralph”. “Hi Ralph, met Shane van Balans”. Zo begon twee weken geleden een telefoongesprek dat uiteindelijk leidde tot 60 geluksmomenten.

Wat bleek, Balans Schoonmaak had kerstpakketten gekocht voor het personeel. Maar dan niet voor hun hunzelf maar om uit te delen aan mensen die het echt goed kunnen gebruiken. Gezien de goede relatie tussen Balans en De Waaier werden wij gebeld met het verzoek een goede bestemming te vinden. Uiteraard zijn wij zeer verheugd met dit fantastische gebaar van Balans. Na kort overleg in het team kwamen we snel op Aanloophuis de Steiger als begunstigde van de 30 kerstpakketten.

Bij Aanloophuis de Steiger aan het Luttik Oudorp in Alkmaar kan je binnenlopen voor een luisterend oor, een veilige plek en ze zijn ook de brug naar hulpverlening. Dus voor iedereen waar het niet ze lekker mee gaat staat bij De Steiger de koffie de hele dag klaar. Juist deze mensen kunnen in deze (voor iedereen) zware tijden wel eens een lichtpuntje gebruiken. Daarom ook dat we als team hiervoor gekozen hebben.

Vorige week heeft Ruth van De Steiger (zie foto) de pakketten bij het kantoor van De Waaier in De Telefooncentrale opgehaald. De pakketten zitten zo boordevol lekkere producten dat bij De Steiger de pakketten omgepakt zijn naar 60 kerstpakketten zodat nog meer mensen een geluksmoment gegund kan worden. Inmiddels zijn de pakketten uitgedeeld en kan iedereen heerlijk smullen van de lekkernijen. Balans en Shane heel erg bedankt namens iedereen. Hele fijne feestdagen!

LinkedIn Facebook Instagram Youtube Twitter
ANBI


© Doesgoed 2024
Webdesign en realisatie 2020: RAADHUIS.com