Menu

Lionsclub Alkmaar organiseert jaarlijks de betoverende avondvaartocht door de sfeervolle grachten van Alkmaar op de laatste zaterdag van augustus. Op zaterdag 26 augustus 2023 beleven ze weer als vanouds een mooie avond!

17 juli 2023

Al enige jaren zorgt Lions Alkmaar voor een prachtig evenement in de binnenstad van Alkmaar. En hoewel het natuurlijk donker moet zijn om de fonkelende lichtjes goed te kunnen zien, begint het spektakel al vanaf 18.00 uur met muziek in de Turfhaven. Gedurende de avond zijn er tal van optredens op verschillende podia in de stad.

Als de duisternis valt, worden er honderden lichtjes ontstoken. De route vaart door de historische binnenstad met de prachtige grachten, monumentale panden en nostalgische bruggen. Een fantastische manier om samen met je familie, vrienden, zakelijke relaties of medewerkers te genieten van dit sfeervolle evenement waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel gaat.

Goede doel 2023

Zes jaar op rij organiseert de Lionsclub Alkmaar de Lichtjesavond Alkmaar. Ieder jaar doneren ze de opbrengst aan een nieuw goed doel. In 2023 halen ze geld op om bewoners uit de regio Alkmaar die afhankelijk zijn van o.a. de Voedselbank in december een sfeervolle avond te bieden.

Fotografie: Rob Glas

Meedoen en een bijdrage leveren aan de lichtjesavond van Alkmaar? Dat kan op verschillende manieren:

  • meevaren en daarmee het goede doel steunen
  • meedoen als sponsor
  • meedoen als bewoner langs de grachten in Alkmaar
  • meedoen en optreden als artiest
LinkedIn Facebook Instagram Youtube Twitter
ANBI


© Doesgoed 2024
Webdesign en realisatie 2020: RAADHUIS.com