Menu

Stichting Steddie krijgt bestaansrecht!

(‘Match in beeld’)

14 maart 2023

Op 19 januari werd de match, gemaakt tijdens de Beursvloer van Doesgoed in juni 2022, bekrachtigd op het kantoor van notaris Mr. E. Oosterbaan. Door het opmaken en ondertekenen van de statuten was de oprichting van Stichting Steddie een feit.

Voor wie is Stichting Steddie?

Steddie is een uniek platform waar per regio gezocht kan worden op activiteiten voor mensen met een beperking. In Nederland heeft één op de negen mensen een beperking. Dit kan een verstandelijke of lichamelijke beperking zijn. Ook mensen met een vorm van autisme of psychische klachten behoren tot deze groep. Net als iedereen willen ook zij gezellig uitgaan, sporten of iets anders ondernemen.

Vrijwel alle bestaande websites met activiteiten, vakanties en andere leuke dingen, hebben één ding gemeen: ze richten zich voornamelijk op mensen zonder beperking. Steddie maakt het voor twee miljoen mensen (hun naasten en begeleiders) eenvoudig om op zoek te gaan naar activiteiten waarbij rekening wordt gehouden met hun beperking. Geen gespeur meer, maar alles overzichtelijk op één plek. Dat is Steddie!

Aangeleverde foto

De Match

Dat Erkamp Boot Willemsen Notarissen de oprichting mede mogelijk heeft gemaakt door belangeloos de statuten op de maken is voor het bestuur van Steddie veel waard. Ook de kundigheid van Erik Oosterbaan werd geroemd. Zij kunnen nu met vertrouwen werken aan een goed platform. Wij van Doesgoed zijn blij met zo’n betrokken ondernemer en feliciteren Steddie met de oprichting van hun stichting. 

LinkedIn Facebook Instagram Youtube Twitter
ANBI


© Doesgoed 2024
Webdesign en realisatie 2020: RAADHUIS.com