Menu

Wegwijs in de digitale toekomst

21 januari 2022

Wegwijs in de digitale toekomst

Reyez! is een full-service digitaal bureau dat concepten bedenkt, creëert en ontwikkelt. Door doelgerichte producten, diensten en ervaringen te creëren, stimuleren ze mensen, merken en organisaties digitaal te transformeren. Dat is onmisbaar om in de naaste toekomst te kunnen ondernemen.

Dat klinkt veelbelovend, maar wat moet je daar mee als ondernemer? “Actief op inspelen”, aldus Rob Petri, directeur van het Alkmaarse bureau. “Daarvoor maken wij organisaties wegwijs in de digitale wereld. Die transformatie is hard nodig. Over vijftien jaar ziet het zakelijke speelveld er heel anders uit. Daar bereiden wij onze klanten op voor en bieden we hun de benodigde middelen aan.”

Inspelen op veranderingen

Reyez! (het woord is Spaans voor ‘koningen’) richt zich vooral op ondernemers in (de kop van) Noord-Holland. “Wij ondersteunen hen bij de toenemende digitalisering van hun activiteiten. Dat gaat snel, mede door de maatregelen vanwege corona. Die hebben ons geleerd dat je – of je wilt of niet – actief moet inspelen op veranderingen. Drie jaar geleden was direct menselijke contact de standaard. Vanaf de eerste lockdown was het gangbaar om op afstand – dus digitaal – met elkaar te overleggen. Dat was wel even wennen, maar het werkt. Wij zijn ervan overtuigd dat de komende jaren de digitalisering wordt doorgezet. Dat heeft verregaande invloed op alle aspecten van de bedrijfsvoering. In dat proces begeleiden wij onze klanten zodat ze klaar zijn voor de toekomst”

Nuchtere whizzkids

“We hebben alles in huis om die overgang te begeleiden. Afgelopen jaar kenden we een groei van 28 naar ruim veertig medewerkers. Het gaat om een mix van getalenteerde ontwerpers, ontwikkelaars, marketeers en specialisten voor het onderhoud. Als regel komen ze uit de regio en combineren ze hun nuchtere Noord-Hollandse inslag met een gedegen kennis van de digitale wereld. Zij voelen zich thuis in een platte, laagdrempelige organisatie waarin we op basis van gelijkwaardigheid samenwerken. Natuurlijk is er een zakelijke grondslag, maar we zijn sociaal betrokken. Dat blijkt uit de drie matches die we vorig jaar via De Waaier hebben gesloten. Kop-Zorg, Nederpopkoor Van eigen bodem en indoorskatepark Straat! plukken daar de vruchten van. Dat omkijken naar je naasten zit in onze cultuur. We staan niet alleen ondernemers bij in hun digitale ontwikkeling, we steunen ook organisaties met digitale oplossingen. Want niemand ontkomt daar de komende jaren aan.”

Rob Petri heeft aan Ben Tap van RPA NHN de volgende vraag: Hoe zorgt RPA NHN ervoor dat iedereen in de regio die kan werken in verbinding wordt gebracht met werkgevers

LinkedIn Facebook Instagram Youtube Twitter
ANBI


© Doesgoed 2024
Webdesign en realisatie 2020: RAADHUIS.com