Menu

Winnaars zitten er warmpjes bij deze winter.

20 september 2023

Maar liefst vier verenigingen wonnen een CV ketel met installatie. De gulle gever is ESNW, die in samenwerking met leveranciers deze prachtige cadeaus uitdeelde.

Wie jarig is, trakteert! ESNW is dit jaar 50 geworden, waar Doesgoed al 20 jaar haar maatschappelijke betrokken werk uitvoert in de regio. “Je kunt wel roepen dat je maatschappelijk betrokken bent, maar je kunt het ook gewoon laten zien”, aldus André Soullié, algemeen directeur bij ESNW C.V. De samenwerking met Doesgoed was dan ook snel gelegd, zij weten als geen ander hoe je de verbindingen legt om maatschappelijke impact te maken.

Verenigen en stichtingen werden opgeroepen om in te schrijven voor deze actie. Hoewel er meerdere aanvragen binnen kwamen, was het vanwege technische redenen niet overal mogelijk een CV-ketel te plaatsen. Uiteindelijk bleven er vier deelnemers over, die allen een pitch mochten houden waarom juist zij zouden moeten winnen.

tekst gaat verder onder de foto’s

Waterscouting Marco Polo
IJsclub Den Helder
Stichting Veldzorg Oosterdel
Wijkcentrum Plan Oost

De jury vond alle pitches even goed en besloot daarom alle vier de deelnemers blij te maken met een volledige installatie. De winnaars zijn:

  •  Waterscouting Marco Polo, Alkmaar
  • Stichting Veldzorg Oosterdel, Broek op Langedijk
  • IJclub Den Helder
  • Wijkvereniging Plan Oost, Heiloo

Gefeliciteerd, jullie zitten deze winter niet in de kou dankzij deze mooie actie!!

LinkedIn Facebook Instagram Youtube Twitter
ANBI


© Doesgoed 2024
Webdesign en realisatie 2020: RAADHUIS.com