Menu

Aanmelden vraag

Via onderstaand formulier kunnen maatschappelijke organisaties hun vraag kenbaar maken bij Doesgoed. Wij proberen de vraag meteen te matchen met een ondernemer die jou zou kunnen helpen. Als dat niet direct lukt dan plaatsen we de vraag op onze website waar betrokken ondernemers op kunnen regeren en zullen jullie zo aan elkaar koppelen. Wij plaatsen regelmatig openstaande vragen door in onze nieuwsbrief of op onze social media om het bereik en daarmee de kans op een match te vergroten. Lees voor het indienden van jouw vraag eerst ons stappenplan voor een succesvolle match.

Vraag insturen

 • Geef hierboven een korte omschrijving van hetgeen je nodig hebt (bijv. gereedschap, een tekstschrijver, helpende handen, een busrit, juridisch advies etc.).
 • Geeft hierboven een korte omschrijving van het doel van je vraag (bijv. voor een uitje voor bewoners, voor aanpassen statuten, voor het bouwen van een fietsenstalling etc.)
 • Vul hierboven een datum in als de vraag een specifieke (eind)datum heeft. Zo niet, vul dan ‘geen einddatum’ in.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
   Vergroot de kans op een match en upload een foto van bijv. de plek waarvoor je iets vraagt of van jouw organisatie in het algemeen. Vragen met foto plaatsen wij (met toestemming) regelmatig door op onze sociale media om het bereik te vergroten.
  • Vergroot de kans op een match en maak een filmpje van jouw vraag! Vragen met filmpjes plaatsen wij (met toestemming) door op onze social media om het bereik te vergroten.