Menu

Hey ondernemer! Doesgoed.

20 januari 2022, een mijlpaal.

21 januari 2022

Vandaag is een mijlpaal in het bestaan van De Waaier. Oops wat schrijven wij nu… Wij bedoelen natuurlijk Doesgoed! Wij heten namelijk vanaf heden officieel Stichting Doesgoed. Stiekem heten wij al zo sinds 1 januari, maar dat hielden we nog even publiek geheim. Live vanuit het AFAS-stadion hebben wij In 5 kwartier, met een inspirerend programma, de nieuwe naam bekend gemaakt.

Een jaar lang doesgoed wordt jarenlang Doesgoed

Met een geheime knipoog hebben wij het afgelopen jaar natuurlijk al Doesgoed geïntroduceerd. Een jaar lang Doesgoed. Heb jij dat al gelezen? Nou verrassing! We gaan het jarenlang doen. Elke dag. Voor maatschappelijke organisaties én maatschappelijk betrokken ondernemers. Een van de sprekers in ons festival was burgemeester Anja Schouten die Doesgoed een warm hart toedraagt en ondernemers adviseert om ook aan hun team te denken. “Het is heel belangrijk als goede werkgever dat je laat blijken dat je blij bent met jouw mensen. De beste manier om dat te laten zien is niet alleen met plezier, maar ook met waardevolle activiteiten. Geef jouw medewerkers een goed gevoel en Doesgoed!” aldus de burgemeester.

Een mooie première

Zo’n livestream (en naamswijziging) vergt natuurlijk behoorlijk wat voorbereiding en werk. Wij willen daarom graag onze dank uitspreken aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. In de voorbereiding van het evenement dreigde nog even het doek (lees aankleding) te vallen maar een slechte generale belooft een goede première! En dat was het zeker. Inmiddels vind je onze naam overal terug op social media, op de website en in onze mails.
Volgende week starten wij met het rondbrengen van 200 bokalen aan alle ondernemers die goed doen. Wij zijn daar ontzettend trots op en rekenen dit en komende jaren op deze prachtige partners en vrienden. Want zoals Milo Berlijn mooi verwoorde: “Goed doen is toch gewoon iets dat je doet?”.

Niet live, wel livestream


Wij hadden een prachtig evenement in de boeken staan. Dat ging helaas niet door maar door de inzet van een livestream hebben wij het bereik wel enorm kunnen vergroten. En hoe meer mensen wij inspireren in goed doen, des te blijer wij worden! Heb je het zelf gemist of wil je nog een keer nagenieten? Je kunt het hele evenement hier terug en lezen:


Er staan overigens heel wat mooie evenementen aan te komen die je zeker in jouw agenda moet opslaan. Bekijk hier alle evenementen. Een van die evenementen waar wij naar uitkijken is de Doesgoed actiedag. Wij vroegen burgemeester Anja Schouten naar de actiedag. Wat zou u doen als u op 20 mei in actie kunt komen? “Met een zak witbrood en eieren naar een woongroep gaan en wentelteefjes bakken. Voor mensen die in de war zijn of jongeren die wentelteefjes nog niet kennen. Dit leidt tot ontzettend mooie gesprekken. Het is heel eenvoudig, maar ik kan er enorm van genieten.

Hey ondernemer!

Ben jij die ondernemer die heel graag twee bijvoeglijke naamwoorden wil toevoegen? Maatschappelijk en betrokken? Neem dan even contact op met onze Chef Vriendjespolitiek Ralph de Kleijn of meld je direct hier aan.

LinkedIn Facebook Instagram Youtube Twitter
ANBI


© Doesgoed 2024
Webdesign en realisatie 2020: RAADHUIS.com