Menu

Inspireren

22 maart 2022

Inspireren is op ideeën komen of anderen op nieuwe ideeën laten komen. Inspiratie en motivatie gaan vaak samen. Het doel is om jezelf of andere personen aan te zetten tot nieuwe gedachten of acties. En met dit doel voor ogen kwamen wij bij ICT vanaf Morgen.….

Verbindende factor

Doesgoed wil de verbindende factor zijn binnen een groeiend netwerk van ondernemers die Maatschappelijk Betrokken zijn en dit een vast onderdeel hebben gemaakt van hun bedrijfsvoering. Door het beschikbaar stellen van kennis, materialen en helpende handen aan maatschappelijke organisaties maken we samen de regio een stukje mooier en de bewoners gelukkiger. Inspiratie op locatie is één van onze bijeenkomsten waarbij inspireren centraal staat.

ICT kracht door jongeren

Op 17 maart 2022 waren we met een groep betrokken ondernemers te gast bij ICT vanaf Morgen en werden we meegenomen in de wereld van social interprice, mogelijkheden voor jongeren die op wat voor manier dan ook zijn uitgevallen, en daarnaast in de mogelijkheden voor mensen met lage digitale vaardigheden.
Het inspirerende verhaal van onze gastheer, de ondernemer van ICT vanaf Morgen, gaf een inkijkje in de genomen beslissingen in de jaren van ondernemerschap, de groei van het bedrijf en de kansen en mogelijkheden die op hun pad zijn gekomen. Hierdoor zijn ze inmiddels gestart met een tweede vestiging, in Zaandam.

Kansen & inspiratie

Aansluitend werd er door verschillende gastsprekers verdere uitleg gegeven over diverse onderwerpen:
* samenwerkingsvormen om jongeren van de bank en aan het werk te krijgen
* mogelijkheden om laag digitaal vaardige mensen (en dat zijn echt niet alleen ouderen) mee te laten doen in de maatschappij
* aan jongeren hardware (gratis) beschikbaar stellen om zo schooluitval te voorkomen

Klik voor meer inspiratie en informatie over Maatschappelijk Betrokken Ondernemen op de knop hieronder.

Foto met dank aan Erik Boschman

LinkedIn Facebook Instagram Youtube Twitter
ANBI


© Doesgoed 2024
Webdesign en realisatie 2020: RAADHUIS.com