Menu

Teambuilding met impact!

25 november 2021

Een kleine 30 medewerkers van NH1816 hebben in de eerste week van november op verschillende dagen een groot kruis gezet in hun agenda’s om de handen uit de mouwen te steken. Zo heeft een groepje dames de mouwen flink opgestroopt en hebben zij Stichting Babyspullen verbaasd met de hoeveelheid werk die ze hebben kunnen verrichten in de uren die zij aanwezig zijn geweest. Naderhand hebben zij deze mooie stichting ook nog een mooie cheque van €1000 euro overhandigd om schaarse spullen voor in de pakketten aan te schaffen.

De 2e groep was al vroeg uit de veren en verruilde het maatpak voor een overall met bijbehorende kaplaarzen om hard te werken op kinderboerderij de Beestenboel! De ochtend begon met een kop koffie en het verdelen van de klussen die vrijwilliger Marijke had bedacht. Wat is er hard gewerkt, het caviaverblijf is schoon gemaakt, er zijn veel dode planten weg gehaald, bladeren geruimd, ramen gelapt, nog meer schoon gemaakt en er was gelukkig ook nog wel tijd voor wat knuffelen met de dieren.

Last but not least ging de 3e groep op pad naar Oudorperzand om daar een lichtpuntje te zijn voor de bewoners. Er werden (in de stromende regen) mooie bolletjes geplant waar de bewoners van het voorjaar van zullen genieten, er werd gewandeld, spelletjes gedaan en gezellig koffie gedronken.

Ontzettend bedankt NH1816 voor jullie maatschappelijke inzet deze week en wij weten wel zeker dat jullie een stukje gelukkiger naar huis zijn gegaan omdat het een bijzonder gevoel geeft iets voor iemand anders te kunnen doen!

Wij verzorgen graag meer maatschappelijke teambuildings en komen graag met jou(w) bedrijf in contact!

LinkedIn Facebook Instagram Youtube Twitter
ANBI


© Doesgoed 2024
Webdesign en realisatie 2020: RAADHUIS.com