Menu
14 mei
Van 13:00 tot 15:30

Zichtbaarheid vergroten

Hoor jij jezelf ook vaak zeggen: ‘Misschien moeten we weer eens wat op Facebook plaatsen’? En heb je eigenlijk geen idee waar je moet beginnen om te zorgen dat jullie organisatie wordt opgemerkt door je doelgroep? Kom dan naar de door Team Vrijwillig georganiseerde workshop. Hier krijg je handvatten om de zichtbaarheid van je organisatie te vergroten.

Handvatten om aan de slag te gaan

We werken samen toe naar een solide communicatieplan, waarmee er structuur wordt aangebracht in de externe communicatie van je organisatie. Dus geen ad hoc beslissingen meer, maar een helder doel en duidelijke afspraken om dat te bereiken. De workshop is een mix van theorie en praktijkvoorbeelden. Samen bedenken we creatieve manieren om je zichtbaarheid te vergroten, die je straks in je communicatieplan kunt opnemen.

Over de trainer

De workshop wordt gegeven door Lotte van der Eng. Zij is freelance communicatieadviseur en projectmanager en werkt voor verschillende opdrachtgevers (zoals het Kersthuis, Zomer op het Plein, Vest in de Stad, begeleiding communicatietraject Geriant).