Menu

De Waaier tegen Eenzaamheid

Wist je dat 1 op de 10 mensen in Nederland zich erg eenzaam voelt? Laten we daar samen wat aan doen! Van 30 september t/m 7 oktober is het de Week tegen Eenzaamheid. De Waaier sluit daarbij aan met de actie De Waaier tegen eenzaamheid. Doe je mee?

26 april 2021

Wat kun je doen?

Foto: Ministerie van VWS
Eenzaamheid is een groot maatschappelijk probleem. Je kunt dat niet in je eentje oplossen maar samen kunnen we wel zorgen voor het verspreiden van kleine geluksmomentjes tijdens de Week tegen Eenzaamheid.

Van 30 september t/m 7 oktober wil De Waaier zoveel mogelijk verbindingen maken tussen maatschappelijk betrokken ondernemers/medewerkers en mensen met geen of een klein sociaal netwerk. Je kunt bijvoorbeeld samen een klusje oppakken waar diegene zelf niet de mogelijkheden voor heeft of er even samen op uit voor een kopje koffie, wandeling of museumbezoek. 

Aanmelden

Via de button onderaan deze pagina kun je je aanmelden om mee te doen met de actie De Waaier tegen Eenzaamheid. In het formulier kun je aangeven welk dagdeel je beschikbaar bent en naar wat voor een soort verbinding jouw voorkeur uit gaat.

Om de verbindingen te leggen werken wij samen met Present Alkmaar, MET Welzijn Heerhugowaard en Wonen Plus Welzijn Langedijk. Ben je werkzaam bij een zorginstelling waar bewoners of cliënten ook hulp of een uitje kunnen gebruiken tijdens de Week tegen Eenzaamheid? Neem dan contact met ons op.
Foto: Ministerie van VWS


LinkedIn Facebook Instagram Youtube Twitter
ANBI


© Doesgoed 2024
Webdesign en realisatie 2020: RAADHUIS.com