Menu

Rabobank komende 3 jaar partner

2 februari 2023

Rabobank blijft de komende drie jaar partner van Doesgoed, zodat zij kan rekenen op financiële ondersteuning bij het goede werk dat zij doet. “We hebben er geen seconde over na hoeven denken om deze geweldige actieve stichting te blijven ondersteunen,” aldus Harry Nieuwenhuizen en Ariënne Kooter, beiden directeur coöperatieve Rabobank.

Zonder geld geen Doesgoed

Ralph de Kleijn, Chef Vriendjes Politiek van Doesgoed is enorm enthousiast. “Veel bedrijven weten dat hun succes mede afhankelijk is van de bijdrage die ze leveren aan de samenleving. Hoe groot of klein de bijdrage ook is, het geeft betekenis aan hun werk en draagt bij aan de aantrekkingskracht op potentiële klanten en medewerkers. Doesgoed mag al op veel ondersteuning van bedrijven rekenen. Dat is nodig om ons werk te blijven doen: het helpen realiseren van hulpvragen van maatschappelijke organisaties.”

Samen bereik je meer dan alleen

Harry Nieuwenhuizen: “De doelstelling van Doesgoed past helemaal bij onze coöperatieve missie, wij zetten ons graag maatschappelijk in. Samen bereik je meer dan alleen.” Ariënne Kooter: “Daarbij heeft Doesgoed  zich de afgelopen jaren meer dan bewezen. Ik vind de dynamiek tussen ondernemers en vrijwilligers echt bijzonder.” Harry Nieuwenhuizen: “In een complexe tijd waarin we, misschien wel tegen onze zin, moeten erkennen dat de overheid niet alle problemen kan oplossen, hebben we elkaar hard nodig. Goed samenwerken en elkaar beter maken is makkelijk gezegd, maar in de praktijk best een uitdaging. Daarom zijn wij partner van Doesgoed. Dat zijn geen kosten, maar is investeren in kwaliteit van de samenleving en dus altijd rendabel.

Doesgoed verbindt

Maatschappelijke betrokkenheid wordt steeds urgenter in de maatschappij. Lokale verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties laten een samenleving bruisen. Doesgoed is de spin in het web. “Wij matchen hulpvragen van maatschappelijke organisatie met aanbod van ons bedrijvennetwerk. Dat gebeurt altijd met gesloten portemonnee in de vorm van hulp via materiaal, kennis of menskracht. Ondernemers zijn hierbij van ongelooflijke toegevoegde waarde. Zij kunnen echt het verschil maken” , aldus Ralph de Kleijn.

Op de foto v.l.n.r. Harry Nieuwenhuizen (Rabobank), Petra Vijzelaar, Ralph de Kleijn

LinkedIn Facebook Instagram Youtube Twitter
ANBI


© Doesgoed 2024
Webdesign en realisatie 2020: RAADHUIS.com