Menu

Doesgoed Academy

Ontdek de Doesgoed Academie, dé inspiratieplek voor maatschappelijke organisaties die door willen groeien naar maatschappelijke ondernemingen. Hier vind je niet alleen handige tools en e-learnings, maar ook volop kennisoverdracht door ondernemers. Dit draagt bij aan het plezier, de motivatie en persoonlijke ontwikkeling van iedereen binnen je vereniging of stichting. Laat je inspireren, train je vrijwilligers en zet een volgende stap op weg naar een maatschappelijke onderneming.

Voor wie?

De Doesgoed Academie biedt een laagdrempelig aanbod van kennisavonden en e-learnings, voor iedereen die binnen de gemeente Alkmaar en Dijk en Waard werkzaam is voor/bij een maatschappelijke organisatie. Ook mensen die in een andere gemeente wonen, maar wel actief zijn bij organisaties in Alkmaar en/of Dijk en Waard, kunnen kennisavonden en cursussen bij ons volgen.

Onze kennisavonden zijn erop gericht om jou, als onderdeel van een maatschappelijke organisatie, te voorzien van actuele kennis en vaardigheden waar je iets aan hebt. Door mee te doen ben je onderdeel van onze ‘lerende community’. Je ontmoet andere vrijwilligers, wisselt waardevolle ervaringen uit en doet inspiratie op voor je werk.     

Cursussen en aanbod